• Profile 69694
  • Registered: 01/12/2024
    Last seen: 02/06/2024

Cook
Deckhand Stewardess
Uncertain availability
Job offers received: 7
Passport: Italy
Salary Not declared

Personal data
Single 40 years, Non fumo
Resident in: Sogliano al Rubicone (FC) Italy
Sea experience
2 years 5 months
Seaman's book
2° category, Rimini, Steward/Stewardess
Certificates of Competency
NO Certificates of Competency
IMO Courses / Certifications
STCW Basic Training (4 courses)
Education, languages
Training School
Italian English Spanish
Boat license
NO Boat license
Hotel skills
• Experience in restaurants
Qualified for sailboats
Qualified for sailboats

Boardings carried out

  • Period: 05/2022 - 11/2023
    Unit: Albatross: Nautor's Swan 20mt - S/Y
    Use, area: Private owner: sailing in Mediterranean Sea , Corsica and Sardinia
    Role held: Lone Stewardess - deckhand
    Main Tasks: In charge of the complete care and maintenance of the vessel: kitchen, galley, cleaning, navigation maneuvers, mooring assistance. Boat refitting management in winter time.
  • Period: 06/2021 - 09/2021
    Unit: Flying Cloud: Morgante -14mt- S/Y
    Use, area: Commercial yacht; charter in Adriatic Sea
    Role held: Chef - stewardesse
    Main Tasks: In charge of kitchen management, galley, guest reception, tidying up and under deck cleaning
  • Period: 05/2020 - 10/2020
    Unit: Flying Cloud: Morgante -14mt- S/Y
    Use, area: Commercial yacht; charter in Adriatic Sea
    Role held: Chef , stewardess
    Main Tasks: In charge of kitchen management, galley, guest reception, tidying up and underdeck cleaning

Personal info

  • Sono una persona dinamica, solare, responsabile, estremamente paziente, atta al cambiamento che nella vita mi ha portato ad affrontare situazioni molto diverse fra loro dalle quali ho appreso, sono cresciuta e ho fatto crescere il mio bagaglio personale. La mia ambizione? Imparare, conoscere e continuare a far crescere il bagaglio!
    Le mie esperienze personali mi hanno portato a sviluppare competenze prevalentemente in due ambiti: Ristorazione, per dieci anni ho gestito e cucinato nel mio agriturismo.Prediligo la preparazione di piatti di pesce preparato in maniera leggera così da esaltare i sapori dello stesso, posso altresì realizzare una cucina più tradizionale.Ottime capacità nella panificazione, produzione di pasta fatta in casa e dolci.In grado di andare in contro alle varie esigenze alimentari; vegetariane, vegane e glutine free senza nulla togliere al gusto. Nutro molta passione nel cucinare e credo fortemente nell'importanza del mangiare cibo sano , gustoso e fatto con amore. L'altro ambito è quello manuale; lavorazione del legno e dei metalli, impianti12V, comprensione del motore e risoluzione di problemi, piccole riparazioni di vario genere
    Sono una persona puntuale, flessibile, paziente in grado di collaborare senza problemi con un team.Sono estremamente responsabile
    Buone capacità organizzative
  • No attachments available