• Profile 35589
  • Registered: 04/07/2013
    Last seen: 01/16/2023

Stewardess
Deckhand Cook Stewardess Chief Stewardess
Uncertain availability
Job offers received: 25
Passport: Italy
Salary Not declared

Personal data
Single 45 years, Non fumo
Resident in: San Vero Milis (OR) Italy
Sea experience
11 years 5 months
Seaman's book
1° category, oristano, Deckhand
Certificates of Competency
O.T.S. (Operatore Tecnico Subacqueo) - Scuba Tecnical Operator
IMO Courses / Certifications
STCW Basic Training (4 courses)
Advanced Firefighting
Education, languages
Bachelor's Degree
Italian French English Spanish
Boat license
NO Boat license
Hotel skills
• Experience in restaurants
Qualified for sailboats
Qualified for sailboats

Boardings carried out

  • Period: 12/2020 - 08/2022
    Unit: 30 m
    Use, area: Sailing yacht bandiera British Virgin Island (BVI)-Aree di navigazione: Sud Africa- Mozambico-Namibia- Brasile-French Guinea-Grenada
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cabine, lavanderia, cambusa, cucina, ormeggi, deck
  • Period: 06/2020 - 10/2020
    Unit: 30 m
    Use, area: Yacht privato bandiera isola di MAN. Aree di navigazione: Sardegna, Corsica, Costiera Amalfitana
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: tavoli, lavanderia, cambusa, cucina, ormeggi
  • Period: 04/2020 - 06/2020
    Unit: 40 m
    Use, area: yacht privato bandiera inglese
    Role held: chef stewardess
    Main Tasks: preparazione yacht ai Cantieri di Olbia
  • Period: 04/2019 - 10/2019
    Unit: 30 m
    Use, area: Yacht privato, bandiera maltese. Aree di navigazione: Sardegna, Corsica, Isola d'Elba
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cambusa, cabine, lavanderia, cucina, ormeggi
  • Period: 02/2016 - 07/2016
    Unit: 50 m
    Use, area: Yacht privato bandiera Cayman. Aree di navigazione: Porto Rico, Bahamas, Florida, Georgia, North Carolina, Virginia, Washinton, New Jersey, Massachusetts
    Role held: terza hostess
    Main Tasks: cabine, lavanderia, servizio tavoli, bar tender
  • Period: 04/2015 - 10/2015
    Unit: 30 m
    Use, area: Yacht privato, bandiera Australiana. Aree di navigazione: Turchia, Isole Greche dell'Egeo inferiore, Isole Greche dell'Egeo superiore, Grecia Continentale, Corfù, Coste dell'Italia ionica
    Role held: hostess
    Main Tasks: pulizie, lavanderia, servizio tavolo, accompagnamento a terra, ormeggi
  • Period: 07/2013 - 09/2013
    Unit: 24 m
    Use, area: privato bandiera maltese. Aree di navigazione: Italia ionica, Isole greche ioniche, Grecia Peloponneso, Grecia Continentale.
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cambusa, cucina e aiuto negli ormeggi
  • Period: 01/2003 - 01/2010
    Unit: motore, rimorchiatore. Porto di Livorno
    Use, area: privato, 35 m
    Role held: marinaio
    Main Tasks: operatore tecnico subacqueo

Personal info

  • Ho sempre lavorato a bordo su unità da diporto private. Ho anni di esperienza nella ristorazione alto livello in Francia. Bar Lounge Bar, servizio ai tavoli e aiuto cucina. Negli ultimi 5 anni ho sempre imbarcato come cuoca hostess con grande soddisfazione per l'equipaggio e gli ospiti a bordo. Preferenze per un imbarco anche da subito in Sardegna dove risiedo e in Francia dove ho vissuto per 7 anni. Mi metto a disposizione anche per eventuali trasferimenti e lavoro temporaneo. Max dei dettagli a richiesta del mio cv all'indirizzo mail.

    I am a hard working and highly motivated individual who is always totally committed to excellence. My objective is to find new experience and programme that will challenge me further and hence I am looking forward to taking my next step up in the yachting industry.
    I was born in Sardinia Island (Italy), where I complete my studies in 2002 with a Bachelor of Classics degree, University of Sassari. In 2009 I completed my Postgraduate Diploma in Roman Empire Archaeology, University of Genova.
    During my archaeological studies I was fortunate to work on many archaeological sites including Sardinia (Nora, Alghero, Neapolis, Sorso, Villaspeciosa, Mal di Ventre and Asinara islands), Lazio (Rome) Umbria, (Orvieto), Tunisia (Numlulis, Uchi Maius), and Spain (Cadiz)
    December 2020- Present 2020. S/Y LIBERTY(26m) Chef/stewardess
    South Africa- Namibia- Mozambique -Brasil- Grenada

    July 2020- 30 October 2020. M/Y ALEDOUTHO (30m) Chef/stewardess
    Olbia-Portisco (Sardinia)- Amalfi Coast.

    April 2019- 30 October 2019. M/Y TERRY (28m) Chef/stewardess
    Olbia- Poltu Quatu (Sardinia)- Corsica.

    February 2016- July 2016. M/Y ARETE (50m) Chef/stewardess
    Puerto Rico- British and American Virgin Islands- Bahamas- U.S.A. and U.S East Coast up to Boston

    April 2015- October 2015. M/Y DOLCENERA (30m) Chef/stewardess
    Turkey- Greece- Ionic and Aegean Islands- Croatia- Montenegro- South of Italy.

    May 2013- September 2013. M/Y ABSOLUT (25m)
    Chef/stewardess Ionian Islands- Greece
    Ho sempre lavorato in team con ottimi risultati
    Good Team Player
    responsabilità e organizzazione del lavoro con la massima professionalità
  • Attached documents available for reading
  • Other document
    Issuing date: 02/04/2020