• Profile 70912
  • Registered: 04/27/2024
    Last seen: 05/14/2024
  • In team with 70105
  • Registered: 02/18/2024
    Last seen: 05/02/2024
  • Stewardess

Chef
Pastrycook Cook
Available from 05/31/2024
Job offers received: 0
Passport: Philippines
Salary 4000-5000

Personal data
Single 51 years, Non fumo
Resident in: Genova (GE) Italy
Sea experience
4 years 8 months
1 years 1 months on Seaman's Book
Seaman's book
1° category, Seaman book, Sous chef
Certificates of Competency
Scuola di Arte culinaria Cordon Bleu di Firenze
IMO Courses / Certifications
STCW Basic Training (4 courses)
Education, languages
School for Interpreters
Italian Filipino (Tagalog) English Spanish
Boat license
NO Boat license
Hotel skills
• Food Safety • Experience in restaurants
Qualified for sailboats
Qualified for sailboats

Boardings carried out

  • Period: 03/2021 - 11/2023
    Unit: Cat Moana 25m
    Use, area: privato / private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Chef
  • Period: 06/2020 - 09/2020
    Unit: My Genesis 43
    Use, area: private / privato
    Role held: Chef
    Main Tasks: Chef
  • Period: 06/2019 - 05/2020
    Unit: My Sea Breeze One 31m
    Use, area: Charter
    Role held: Chef
    Main Tasks: Chef
  • Period: 04/2016 - 10/2016
    Unit: My Walanka 38M - Monaco
    Use, area: Private / privato
    Role held: Charter
    Main Tasks: chef

Personal info

  • I am currently seeking a permanent position/seasonal M/Y S/Y as a chef or crew chef where there is an opportunity to utilize my experiences, knowledge and skills in preparing special and diverse range of dishes onboard and deliver it in a professional rewarding environment. Throughout my experiences, I am also able to develop recipes and portion specifications based on customers' needs in order to provide satisfaction and exceptional standard of service.

    Attualmente sono alla ricerca di una posizione permanente/stagionale su un M/Y S/Y come chef o cuoco d'equipaggio dove ci sia l'opportunità di utilizzare le mie esperienze, conoscenze e competenze nella preparazione di piatti speciali e diversi a bordo e di fornirli in modo professionale e gratificante. esperienze, conoscenze e competenze nella preparazione di una gamma speciale e diversificata di piatti a bordo e consegnarli in un ambiente professionale e gratificante. professionale e gratificante. Nel corso delle mie esperienze, sono anche in grado di sviluppare ricette e porzioni specifiche in base alle esigenze dei clienti al fine di fornire soddisfazione e standard eccezionali. per fornire soddisfazione e uno standard di servizio eccezionale.

    I think of myself as a fast learner who's hardworking and passionate about his job, always willing to improve and learn new skills. I believe I am reliable and good at handling criticism.

    Mi ritengo una persona che impara velocemente, che lavora sodo e che è appassionata del proprio lavoro, sempre disposta a migliorare e ad apprendere nuove competenze. Ritengo di essere affidabile e di saper gestire le critiche.

    Good knowledge of:
    - italian Cuisine;
    - spanish Cuisine;
    - french Cuisine;
    - asian Cuisine.
    Buona conoscenza delle:
    - cucina italiana;
    - cucina spagnola;
    - cucina francese;
    - cucina asiatica.
  • Attached documents available for reading
  • Professional Course
    Expiration date: 02/25/2025
  • Other document
    Issuing date: 04/29/2024
  • Medical Certificate
    Expiration date: 04/05/2026
  • References
    Issuing date: 04/29/2024
  • Other document
    Issuing date: 04/29/2024
  • Other document
    Issuing date: 04/29/2024