• Profile 70712
  • Registered: 04/11/2024
    Last seen: 04/29/2024

Cook
Pastrycook Cook Stewardess
Available from 05/26/2024
Job offers received: 0
Passport: Italy
Salary undeclared

Personal data
Single 44 years, Non fumo
Resident in: Roma (RM) Italy
Sea experience
4 months
Seaman's book
NO Seaman's book
Certificates of Competency
NO Certificates of Competency
IMO Courses / Certifications
NO IMO Courses / Certifications
Education, languages
Bachelor's Degree
Italian English Spanish
Boat license
NO Boat license
Hotel skills
• Food Safety
Qualified for sailboats
NOT qualified for sailboats

Boardings carried out

  • Period: 03/2024 - 03/2024
    Unit: 46 lagoon
    Use, area: charter - British Virgin Island
    Role held: Hostess - chef
    Main Tasks: I managed the kitchen, the provision, I organize shipboard life ensuring the quality and success of the vacation for 8 guests
  • Period: 02/2024 - 02/2024
    Unit: 45 lagoon
    Use, area: charter - Grenadines
    Role held: Hostess - chef
    Main Tasks: I manage the kitcken, the provision, I organize shipboard life ensuring the quality and success of the vacation for 7 guests
  • Period: 12/2023 - 01/2024
    Unit: 112 ft
    Use, area: yacht - Carribbean
    Role held: Cock - stew
    Main Tasks: I managed the kitcken, the provision, I organize the interiors (master room, bathrooms, bed, laundery).

Personal info

  • Sono Loredana e dopo quindici anni come art director in un'agenzia pubblicitaria ho deciso di cambiare vita e seguire un nuovo sogno. Sono appassionata di qualsiasi lavoro che richieda creatività manuale o mentale: per me è sempre un'occasione di divertimento, di apprendimento, di soddisfazione e di realizzazione personale. Sono una fan del confronto, del rispetto e della pazienza; detesto le perdite di tempo e gli sprechi in generale. Penso che non ci sia niente di meglio che dire 'ti voglio bene' con una bel piatto di pasta!
    Nov 2023 - SeaCrew Academy - Corso per hostess e steward 2019 - Concetti base di cartografia e navigazione - “Altura” Sailing school 2018 - Corsi di cucina con gli chef: Cristina Bowerman • Andrea Golino • David Francesco Cannillo • Andrea Palmieri • Alba Estevez Ruiz • Francesco Mammola
    • Creatività • Positività • Problem solving • Motivazione e tenacia • Buona comunicazione • Proattività • Adattabilità • Flessibilità • Team working • Sense of humour
    Ho gestito la cucina, la cambusa per uno yacht di 112 ft, e organizzato gli interni comprese le pulizie di camera e bagno padronale e lavanderia. Ho organizzato e gestito la cambusa e la cucina per due catamarani ai caraibi per una decina di persone, non sempre con una grande disponibilità di ingredienti.