• Profile 36689
  • Registered: 07/31/2013
    Last seen: 04/22/2024
  • Cook
  • Married 47 y.o. Non smoker
    Resident in: Viareggio (LU) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Deckhand Second Cook Cook
  • More skills:
    Dog Sitter Laundry & Ironing Experience in restaurants
  • Uncertain availability
  • Fully Vaccinated against Covid-19
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 10
  • Speaking: Italian English French Spanish
  • Education: Hotel Management School
  • NO Certificates of Competency
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    First Aid
  • Registered in 1° category in Viareggio as: Deckhand
    10 years on Seaman's Book
  • Navigations to be update
  • NOT qualified for sailboats
  • NO Nautical Licence
  • There are no attachments available
  • Additional info
  • Personal Notes
    Sono un ragazzo semplice, ,socevole e che si adatta facilmente a qualsiasi ambiente. Cerco un lavoro a tempo indeterminato ma valuto qualsiasi proposta,anche per quanto riguarda imbarcazioni ad uso charter. Dal 2017 gestisco un ristorante pizzeria nella mia città.
  • Competencies
    Non ho problemi a gestire la cucina e tutto ciò che riguarda i rifornimenti.
  • Soft skills
    Ho già lavorato in coppia o in gruppo senza alcun problema.
  • Sea experience
  • Period: 7/2016-1/2017
    Unit: M/Y mt 43
    Intended use, area: Armatore privato
    Role held: Cuoco
    Main Tasks: Preparazione pranzo e cena equipaggio. Colazione pranzo e cena ospiti.
  • Period: 09/2015-10/2015
    Unit: MY di mt.49
    Intended use, area: Armatore Privato
    Role held: Cuoco
    Main Tasks: Preparazione dei pasti per l'armatore e l'equipaggio.
  • Period: 4/2014-6/2015
    Unit: M/Y 43mt
    Intended use, area: privato
    Role held: cuoco/marinaio
    Main Tasks: Preparazione pranzo e cena per ospiti ed equipaggio,aiuto all'ormeggio e lavori vari.
  • Period: Maggio 2013-luglio 2013
    Unit: 36mt m/y
    Intended use, area: Gin Tonic-imbarcazione privata
    Role held: cuoco
    Main Tasks: cuoco per equipaggio e armatore.
  • Period: Aprile 2003-giugno 2006
    Unit: 42 mt m/y
    Intended use, area: Blue Scorpion-imbarcazione privata
    Role held: cuoco
    Main Tasks: Cuoco per equipaggio e armatore.
  • Period: Aprile 2007-aprile 2013
    Unit: 53 mt m/y
    Intended use, area: Blue Scorpion-imbarcazione privata
    Role held: Cuoco
    Main Tasks: Cuoco per equipaggio e armatore.