Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 06/05/2020
Last update: 11/05/2020
Visits: 7527
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 58253
36 years, single,
smoker
(Genova GE  Italy)
Registered on: 06/05/2020 Visits: 7527
Last update: 11/05/2020 Contacts: 0

Also available as • Cook • Second Cook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 58253 may not be immediately available
Availability in team
Also available in team with
(check profile con la brigata di cucina o con io mio sous chef)
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Genova, in 2 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza • RO/RO Training attestato di frequenza HCCP
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 11 Months of yachting/marine experience
8 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: Commercial Vessels  
Spoken Languages: Italian  Dutch  English  Spagnolo
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
sono una persona solare e dinamica con molta attitudine professionale, pulito serio e intraprendente nel mio lavoro. le mie ambizione sono quelle di crescere lavorativamente e professionalmente ogni giorno sempre di più.
Competencies
capacita di utilizzare materie prime per la costruzione di un piatto, etichettatura e tracciabiàita degli alimenti, metodi di cottura ,trattamento e conservazione degli alimenti,
Soft skills
ottima capacita relazionale e spirito di gruppo facendo si che la squadra vada avanti nel propio obbiettivo
Organizational skills
ottima capacita di amministrazione di un gruppo o di una brigata di cucina con assegnazione di mansioni specifice
Technical skills
conoscenza approfondita dei vari macchinari e utensilerie che si trovano in cucine professionali con software di ultima generazione
Experiences
Number of boardings
Period: DAL 06.06.2019 AL09.07.2019
Owner: CORSICA E SARDINIA FERRIES
Unit: M/V MEGA EXPRESS FOUR198mt
Employment: piccolo di cucina
Main Tasks: capo partita ai primi e secondi ristorante, ordini giornalieri dalla cambusa, preparazione di alimenti secondo procedure della compagnia e i metodi di trattamento degli stessi secondo modello hccp

Period: DAL 29.7.2019 AL 14.10.2019
Owner: CORSICA E SARDINIA FERRIES
Unit: M/V MEGA EXPRESS FOUR 198MT
Employment: PICCOLO DI CUCINA
Main Tasks: capo partita ai primi e secondi ristorante, ordini giornalieri della cambusa, preparazione di alimenti secondo procedure della compagnia e i metodi di trattamento degli stessi secondo modello hccp