• Profile 12271
  • Registered: 02/06/2007
    Last seen: 04/25/2024
  • Driver
  • Single 52 y.o. Non smoker
    Resident in: Gubbio (PG) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Deckhand Cook
  • More skills:
    Food Safety
  • Available from 04/24/2024
  • Covid-19 vaccination unknown
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 59
  • Speaking: Italian English French Spanish
  • Education: Technical School
  • Certificates of Competency:
    patente nautica Vela / Motore oltre le 12 miglia
  • IMO Courses / Qualifications
    Awareness Famil. to Security
    padi scuba dive advance
  • Registered in 1° category in savona as: Deckhand
  • Navigation experience: 6 years 8 months
  • Qualified for sailboats
  • Power/Sail Boats (unlimited) issued in: 2002
  • Attached documents available for reading
  • Cv
    Other document
    Issued: 03/06/2023
  • References
    Issued: 03/06/2023
  • References
    Issued: 03/06/2023
  • Additional info
  • Personal Notes
    Sono una persona solare, a cui piace vivere a contatto con il mare. La cucina salutare è una passione. Negli anni ho potuto migliorarmi nella cucina vegan, vegetariana, no lattosio. Ho imparato a cucinare carni e pesce,grazie alla passione del mio bis nonno che aveva un ristorante a Como. Ho lavorato in qualità di conduttore per imbarcazioni sino a 24 mt. Ho lavorato su imbarcazioni in Europa, Caraibi, Egitto, Australia.
  • Competencies
    padi advance scuba dive, patente di guida auto e moto. Chef gardener in sistema di permacultura. Problem solving. Personal Driver. Personal assistant.
  • Soft skills
    Ho lavorato a bordo di imbarcazioni in team per oltre 12 mesi.
  • Organizational skills
    Ormeggiatore campo boe Cala di Volpe per Porto Cervo Marina. Mansione di capo base charter in sardegna ( canniggione). 15 anni di Produzione ed organizzazione in ambito di cinematografia ed eventi internazionali. Allestimento base per regate internazionali.
  • Technical skills
    Buona manualità con i programmi: Microsoft office, photoshop, avid, Internet explorer,Mozilla. Esperienza di elettricità, idraulica, e refitting a bordo. Buona manualità acquisita su imbarcazioni in legno.
  • Sea experience
  • Period: 01/2024 - 02/2024
    Unit: S/Y Berenice Cube / 90 ft.
    Intended use, area: Private Caribe
    Role held: Cuoco
    Main Tasks: Freelance Chef per crociera. Responsabile cucina per 8 pax + 3 crew.
  • Period: 08/2021 - 09/2021
    Unit: Stand by me - MY Mangusta 80
    Intended use, area: Private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Back up chef on board and villa up to 12 guest.
  • Period: 07/2020 - 09/2020
    Unit: Reveil - MY AB Yacht - 30 mt.
    Intended use, area: Private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Crew and family up to 10 pax
  • Period: 05/2019 - 08/2019
    Unit: Imagine - SY Alloy - 33 mt.
    Intended use, area: Private and Charter
    Role held: Chef
    Main Tasks: Cooking up to 10 pax
  • Period: 04/2016 - 06/2016
    Unit: Freedom - SY Picchiotti - 37 mt.
    Intended use, area: Private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Back up Chef for 3 month’s up to 8 guest
  • Period: 06/2015 - 09/2015
    Unit: Swan '77 Dag S/Y
    Intended use, area: Commercial
    Role held: Chef
    Main Tasks: Cooking for guest up to 12 pax.
  • Period: 06/2011 - 10/2012
    Unit: Aurore - SY Perini - 54 mt.
    Intended use, area: Private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Chef for 7 crew + 8 guests.
  • Period: 04/2010 - 09/2010
    Unit: Sailing Yacht Oyster '56 Nemo
    Intended use, area: Private
    Role held: Cook/Deckhand
    Main Tasks: Boat on sell by Freser Yachts - Cleaning, refitting and cooking on board.
  • Period: 07/2008 - 10/2008
    Unit: DT Ripper 10 mt - 2 engine of 600 cv Evinrude - Pascoe Design
    Intended use, area: Private
    Role held: Captain
    Main Tasks: Personal Assistant and Tender Driver
  • Period: 10/2006 - 04/2007
    Unit: Kokomo of London - Sailing Yacht Alloy '142 ft.
    Intended use, area: Private
    Role held: Chef
    Main Tasks: Chef for 5 crew + 12 guests - back up chef for Winter season Caribe.
  • Period: 03/2006 - 09/2006
    Unit: Maxi Dolphin 45
    Intended use, area: Commerciale
    Role held: Conduttore
    Main Tasks: Barca in prova per ospiti della Azienda Maxi Dolphin. L’imbarcazione è stata messa a disposizione per uscite giornaliere nei porti di Antibes, Varazze, Cannes, Porto Cervo e Porto Rotondo. Normale manutenzione e trasferimenti.
  • Period: 09/2005 - 02/2006
    Unit: Italian Flag - Starkel 79 - White Dolphin
    Intended use, area: Armatore Privato
    Role held: Cuoco
    Main Tasks: Cuoco per crew,armatore ed ospiti.
  • Period: 07/2004 - 09/2005
    Unit: Rivarama 45 - Andry IV
    Intended use, area: Armatore Privato
    Role held: Conduttore
    Main Tasks: Conduzione e Mantenimento imbarcazione