Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 21/09/2021
Last update: 21/09/2021
Visits: 7530
Contacts: 1
Chef
Passport Italy

Profile n. 62958
31 years, single,
non smoker
(Napoli NA  Italy)
Registered on: 21/09/2021 Visits: 7530
Last update: 21/09/2021 Contacts: 1

Also available as • Pastrycook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 62958 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses NO IMO Courses or Specific Professional Quaification
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 2 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: M/Y 24M +   Catamarans  
Spoken Languages: Italian  English 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: oltre_6000 € net salary per month
Additional personal info and skills Personal Notes
Mi presento , sono un chef fa fantasioso molto serio sul lavoro , lavorando con football player mi reputo molto riservato e riservo la privacy dei miei clienti , le mie ambizioni sn quelle di aprirmi delle mie catene di corner in base alla mie idee ristorativo , la mia storia particolare, vengo dal ghetto di napoli e trovarmi a lavorare con persone famose per me e x la mia famiglia solo una soddisfazione
Competencies
Lavoro a 360 gradi in tt i settori ristorativi dalla Aosta fresca , pizzeria , pasticceria, ho fatto lo chef per catering e banqueting .. coprivo il ruolo di chef in alcune strutture e in altre responsabile pasticceria , responsabile buffet per 3:400 persone lunica parola per me che mi esprime e passione , passione per la cucina
Soft skills
Ho lavorato in diversi contesti dove eravamo 14/18 persone di equipe in cucina, so relazionare bene con i miei colleghi creando un ottimo rapporto professionale ma nello stesso tempo familiare da poter passare molto tempo insieme sul posto di lavoro
Experiences
Number of boardings
Period: Luglio /luglio 2021 agosto /agosto 2021
Owner: Propietario a luglio armatore privato agosto
Unit: Riva corsaro luglio catamarano 40 metro agosto
Employment: Executive chef
Main Tasks: Executive chef