• Profilo 68110
  • Registrazione: 19/06/2023
    Ultima visita: 15/04/2025
  • Referenze presenti:
    • Referente: Comandante
      stagione 2024
      unità: Solaris 72
    • Referente: Comandante
      stagione 2022
      unità: M/Y ISA EXTRA 93 “My Ohana”

Cuoca
Marinaia Seconda Cuoca Cuoca Baby Sitter Stewardess
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 16
Cittadinanza: Italy
Compenso Non dichiarato

Dati personali
Single 38 anni, Non fumo
Residente a: Roma (RM) Italy
Esperienza di navigazione
1 anno
Libretto di navigazione
2° categoria
Roma
Piccolo di cucina
Referenze
approvate: 2
Titoli / Certificazioni (CoC)
Titolo di studio, lingue
Post Lauream
Italiano Spagnolo Inglese
Corsi IMO / Certificazioni
STCW Basic Training (4 corsi)
Awareness Famil. Sicurezza
Food Hygiene and HACCP
Patente nautica
Competenze alberghiere
• Dog Sitter • HACCP • Esperienza in ristoranti
Esperienza di vela

Esperienza 1 anno

  • Periodo: 06/2024 - 09/2024
    Unità: Solaris 72
    Utilizzo, zona: Charter in Greece
    Ruolo ricoperto: Solo cook/stew
    Mansioni e responsabilità: Approvigionamento e preparazione/pulizia barca per trasferimento dal Friuli alla Grecia. Preparazione quotidiana colazione/pranzo/cena/ merende/aperitivi per 10 ospiti + 2 equipaggio. Pulizia quotidiana della barca Assistenza e sorveglianza bambini a bordo (3-7-12 anni).
  • Periodo: 08/2023 - 09/2023
    Unità: S/Y Bavaria Cruiser 56 - 16 m
    Utilizzo, zona: charter Formia- Pontine islands August- September 2023 (weekend)
    Ruolo ricoperto: Stewardess/Cook
    Mansioni e responsabilità: Preparing and hosting guest trip, adults and kids; Responsible for all interior stations; Cooking and Serving breakfast, lunch and snack meals Housekeeping
  • Periodo: 04/2023 - 04/2023
    Unità: S/Y Oyster 56 - 17 m
    Utilizzo, zona: Barcelona (Spain)
    Ruolo ricoperto: Sole Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Preparing boat for crossing; Organizing buys and update the whole interior after the refit
  • Periodo: 09/2022 - 10/2022
    Unità: M/Y ISA EXTRA 93 “My Ohana”
    Utilizzo, zona: Private/Charter - Mediterranean sea
    Ruolo ricoperto: Cook
    Mansioni e responsabilità: Cooking and Serving breakfast, lunch and dinner (for crew and guests)
  • Periodo: 06/2022 - 08/2022
    Unità: S/Y Oyster 56 - 17 m
    Utilizzo, zona: Mediterranean islands (Italy)
    Ruolo ricoperto: Stewardess/Cook
    Mansioni e responsabilità: Responsible for all interior stations; Cooking and Serving breakfast, lunch and snack meals; Learning the exterior like ropes, assisting guests with water sport equipment, wash downs and general deck work

Capacità e competenze

  • After completing my studies in Law and Management, I worked for more than ten years in multinational companies as a Human Resources Manager. I have a high capacity for interaction both within and outside the work unit. The comparison and exchange of ideas within the team I work in, and the ability to relate to my client's needs/desires, facilitate the achievement of positive results. Creative and proactive. Ambitious, enthusiastic, my passion is the sea and as soon as it was possible I took the opportunity to work in the yachting world as a stewardess/cook. I am constantly developing new skills and abilities. Passionately pursuing my dream of working on the water and transitioning my career to the maritime industry.
    Competenze professionali
    Customer Service & Communication Problem Solving & Adaptability Strong Teamwork & Positive Attitude Cooking Housekeeping Interior and exterior detailing Laundry Mixing basic cocktails and refreshing drinks Table set up and service Childcare