• Profilo 46771
  • Registrazione: 28/06/2016
    Ultima visita: 25/11/2022

Cuoca
Cuoca
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 14
Passaporto: Italia
Compenso 4000-5000

Dati personali
Single 40 anni, Fumo
Residente a: San Vito al Tagliamento (PN) Italia
Esperienza di navigazione
Esperienze da aggiornare
Libretto di navigazione
NO Libretto di Navigazione
Titoli / Certificazioni (CoC)
NO Titoli / Certificazioni
Corsi IMO / Certificazioni
STCW Basic Training (4 corsi)
Antincendio Avanzato
First Aid
CERTIFIED RESCUE DIVER with more then 350 dives STCW95/10
Titolo di studio, lingue
Liceo Scientifico
Italiano Inglese Spagnolo Russo
Patente nautica
NO patente nautica
Competenze alberghiere
• Esperienza in ristoranti
Esperienza di vela
NO esperienza di vela

Imbarchi effettuati

  • Periodo: 04/2008
    Unità: 33m SY
    Utilizzo, zona: Private SY
    Ruolo ricoperto: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: second cook and hostess
  • Periodo: spring/ summer 2010
    Unità: 33m SY
    Utilizzo, zona: Armatore Privato
    Ruolo ricoperto: Solo Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Summer / winter 2016
    Unità: 30mt MY
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Solo Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Spring 2017
    Unità: 27m SY
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Summer 2017
    Unità: 30m MY
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Spring 2018 - temporary role
    Unità: 37m MY
    Utilizzo, zona: privato
    Ruolo ricoperto: solo chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.

Note personali

  • CV attached Creative and a self-motivated person. Able to manage short deadlines and work under pressure. Very organised and tidy with an impeccable attention to details. I fluently speak four languages, English, Spanish, Italian and Kiswahili.
    Extensive background in sailing: S/Y BLACKWOOD OF LONDON, a 33mt Goletta, 30m SY WALLY LOVE, SY Swallows and Amazon, Ophira and Tugela. Plus several MY under the belt too. Michelin Starred Restaurant culinary trained. Italian passport and Spanish NIE.  Actually based in A Coruña, Spain. Mostly looking for short term gigs ( 1/4 weeks ) daily rate 250€
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    Data di scadenza: 01/01/2026