• Profilo 68624
  • Registrazione: 01/08/2023
    Ultima visita: 15/04/2024

Chef
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 0
Passaporto: Italia
Compenso 5000-7000

Dati personali
Single 42 anni, Fumo
Residente a: Olbia (SS) Italia
Esperienza di navigazione
1 anno 9 mesi
Libretto di navigazione
NO Libretto di Navigazione
Titoli / Certificazioni (CoC)
NO Titoli / Certificazioni
Corsi IMO / Certificazioni
STCW Basic Training (4 corsi)
Antincendio Avanzato
First Aid
Crisis Management
Training Navi Passeggeri
Crowd Management Training
Awareness Famil. Sicurezza
Titolo di studio, lingue
Istituto Tecnico Turismo
Italiano Inglese
Patente nautica
NO patente nautica
Competenze alberghiere
• HACCP • Esperienza in ristoranti • Corso Sommelier • Corso Silver Service
Esperienza di vela
NO esperienza di vela

Imbarchi effettuati

  • Periodo: 04/2023 - 07/2023
    Unità: 212 M
    Utilizzo, zona: Navi Passegeri
    Ruolo ricoperto: Executive Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsabile Reparto Culinario
  • Periodo: 11/2022 - 02/2023
    Unità: 212 M
    Utilizzo, zona: Nave Passegeri
    Ruolo ricoperto: Executive Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsabile reparto Culinario
  • Periodo: 04/2022 - 08/2022
    Unità: 212 M
    Utilizzo, zona: Nave Passegeri
    Ruolo ricoperto: Executive Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsabile reparto Culinario
  • Periodo: 11/2021 - 03/2022
    Unità: 212 m
    Utilizzo, zona: Nave passegeri
    Ruolo ricoperto: Executive Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsabile Reparto Culinario
  • Periodo: 06/2021 - 08/2021
    Unità: 156 M
    Utilizzo, zona: yacht privato
    Ruolo ricoperto: Chef Privato
    Mansioni e responsabilità: Responsabile Reparto Culinario

Note personali

  • Christian is an accomplished culinary professional with 18 years of experience within the hospitality and food & beverage industries. He is a resourceful ambitious and highly organized team player, with various experiences including high-end, award-winning establishments. He is a creative Chef, which thrives in high-pressure and fast-paced environments.
    In the last 20 years while working all over the world he has developed a new dimension to his cooking style, with an understanding and appreciation of different cuisines and culture.
    OBJECTIVE
    Seeking a challenging role as an Executive Chef within an organization recognized for providing the highest international quality hospitality, which will allow Christian to apply skills and experience acquired in his various experiences.

    AREAS OF EXPERTISE
    Kitchen Operational Management
    Banquet Management
    Boosting Productivity by Staff Training & Leadership
    Improving Processes and Compliance
    Cost & Expense Control and Maximizing Profits
    Creating or rebooting concepts
    Menu Development
    Boosting Productivity
    Quality Assurance and Health & Safety and Hygiene
    Customer Satisfaction
    Problem Resolution
    Procurement & Logistics inventory
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Cv
    Altro tipo di documento
    Data di emissione: 15/04/2024