Note personali
Sailors deckend with expertise on both motor boats and sailing boats.
Steward or chief steward as needed.
Expert in various deep and deep fishing techniques, others.
Chef cook with creative skills, for demanding owners who don't disdain a good cocktail.
officer with the rank of second lieutenant, responsible for officers' clubs and canteens. Since 1992 I have been involved in cooking, catering, communication. I attended 1st and 2nd level cooking courses and I still participate in masterclasses and specific courses. I have worked with chefs of various ethnic backgrounds cooking with them. I assure the guests on board (or villa) and the owner full satisfaction, fun and variety. Extensive gourmet fusion menu of meat, fish, vegetables, legumes, fruit and sweets, also for diabetics. ethnic. I guarantee execution of specific customized diets differentiated for guests. I propose on board thematic, ethnic, regional Italian, Oriental, Central American food and wine evenings enriched by show cooking or presentations. I prepare herbal teas. Other. I assure confidentiality, education, safety, discreet presence, active body and mind h. 175cm weight 65kg.
Marinaio deckend con esperienza sia su unita a motore che barche a vela.
Steward o capo stewart al bisogno.
Esperto in varie tecniche di pesca altura e profonda, altre.
Cuoco chef con capacita creative, per armatori esigenti che non disdegnano un buon cocktail.
Ufficiale responsabile circoli e mense ufficiali.
Dal 1992 mi occupo di cucina,ristorazione, comunicazione.
Ho seguito corsi di cucina 1 e 2 livello e a tutt'oggi partecipo masterclass e corsi specifici. Ho lavorato con chef di varie etnie cucinando con loro.
Assicuro agli ospiti a bordo(o villa) e all'armatore piena soddisfazione, divertimento e varietà. Menu ampio fusion gourmet di carne,pesce,vegetali, legumi,frutta e dolci anche per diabetici.
etnici. Garantisco esecuzione di diete specifiche personalizzate differenziate per gli ospiti .
Propongo a bordo seratine enogastronomiche tematiche, etniche, regionali italiane , orientali,centro americane arricchite da show cooking o presentazione.
Preparo tisane benessere. Succhi naturali e cocktail . Altro.
Assicuro riservatezza, educazione,sicurezza, presenza discreta, fisico e mente attivi h. 175 cm peso 65 kg.
Capacità e competenze
Previously from 2009 to present. Seasonal conductor for boats and small boats to and from the Pontine islands.
Bar boat conductor Algida Ponza. .
Captain of sport fishing boats.
Collaborator since 2021 with Yacht Care Miami. Precedentemente dal 2009 a tutt'oggi. Stagionale con qualifica di conduttore natanti e piccole imbarcazioni da e per le isole pontine.
Conduttore barca bar Algida ponza.
Comandante natanti da pesca sportiva.
Collaboratore dal 2021 con la Yacht Care charter boat .
Capacità relazionali
By training, experiential experience, work and mindset ... I have always felt part of a team and tied to a goal. I have worked with crews from different religions and countries, lived abroad.
Per formazione, vissuto esperienziale,lavoro e forma mentis ...mi sono sempre sentito parte di un team e legato ad un obiettivo . Ho lavorato con equipaggi di religioni e paesi diversi, vissuto all'estero.
Capacità organizzative
Military officer with logistics duties in command of the services company - responsible for managing canteens and clubs.
Chefs
Able to lead individuals and working groups in different areas even in critical contexts and in times of high workloads.
Ufficiale militare con incarichi di logistica al comando della compagnia servizi - responsabile della gestione mense e circoli .
Chef
Capace a dirigere individui e gruppi lavoro in ambiti diversi anche in contesti critici ed in momenti dielevati carichi di lavoro.
Competenze tecniche
Cooking and gastronomy.
Nutrition and feeding.
Energy medicine
Communication.
Administration.
Different skills acquired at cavalry and infantry school.
Restaurant management
Competenze a mare e nautiche.
Cucina e gastronomia.
Nutrizione ed alimentazione.
Medicina energetica
Comunicazione.
Amministrazione.
Competenze diverse acquisite presso scuola di cavalleria e fanteria.
Gestione ristoranti