• Profilo 64346
  • Registrazione: 19/04/2022
    Ultima visita: 09/04/2025
    • Anche in team con profilo 73027
    • Registrazione: 26/01/2025
      Ultima visita: 24/03/2025
    • Partner

Cuoca
Marinaia Cameriera Cuoca Stewardess
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 11
Cittadinanza: Italy
Compenso Non dichiarato

Dati personali
Single 35 anni, Non fumo
Residente a: Tovo San Giacomo (SV) Italy
Esperienza di navigazione
2 anni 7 mesi
Libretto di navigazione
Referenze
Titoli / Certificazioni (CoC)
Titolo di studio, lingue
Istituto Alberghiero
Russo Italiano Inglese
Corsi IMO / Certificazioni
STCW Basic Training (4 corsi)
First Aid
Competent Crew, Day skipper, Ashburton Cookery School
Patente nautica
Competenze alberghiere
• HACCP • Esperienza in ristoranti
Esperienza di vela

Esperienza 2 anni 7 mesi

  • Periodo: 02/2024 - 02/2025
    Unità: S/Catamaran Discovery 50' Curanta Cridhe
    Utilizzo, zona: Commercial yacht , charter in Sardinia, Amalfi cost , Corse and South of France
    Ruolo ricoperto: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: Food supply, meal preparation, internal/external cleaning, assisting with yacht manouvres, lines , mooring ecc
  • Periodo: 04/2023 - 01/2024
    Unità: Leopard S/Catamaran 50' Nauti but Nice
    Utilizzo, zona: Commercial yacht , charter in British Virgin Island, The Moorings company
    Ruolo ricoperto: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: Food supply, meal preparation, internal/external cleaning, assisting with yacht manouvres, lines , mooring ecc
  • Periodo: 09/2022 - 04/2023
    Unità: Leopard S/Catamaran 45' (Out side the box )
    Utilizzo, zona: Commercial yacht , charter in British Virgin Island, The Moorings company
    Ruolo ricoperto: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: Food supply, meal preparation, internal/external cleaning, assisting with yacht manouvres, lines , mooring ecc
  • Periodo: 05/2022 - 10/2022
    Unità: Fountaine Pagot S/Catamaran 50'
    Utilizzo, zona: Commercial yacht, charter in North Crotia, TradeWind company
    Ruolo ricoperto: First mate/chef
    Mansioni e responsabilità: Food supply, meal preparation, internal/external cleaning, assisting with yacht manouvres, lines , mooring ecc

Capacità e competenze

  • After the end of the Professional Hotel School, I have always worked in the hotel / hospitality sector, until about 3 years ago when I met my current partner with whom I began to work together in boating.
    Competenze professionali
    In addition to cooking, organize the galley I am passionate about travel, crocheting, sewing, herbalism, massages. With my partner we like to go climbing and mountain biking. Currently I am attending the school of Naturopathy where I am learning healing herbs, massage, traditional Chinese medicine, healthy eating for disease prevention.
    Capacità relazionali
    good interpersonal skills, I prefer sincere and open communication without too many turns of phrase
    Competenze organizzative
    I like to organize and plan both the kitchen and the work in general, I am a creative person and I try to analyze problems and solutions in many different ways, I am a positive person and I always look for the positive even in the most difficult problem
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 15/09/2023
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 19/11/2021
  • Certificato Medico
    Data di scadenza: 06/11/2025
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 19/11/2021
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 19/11/2021
  • Corso professionale
    Data di scadenza: 03/12/2026