• Profilo 70795
  • Registrazione: 17/04/2024
    Ultima visita: 16/03/2025

Cuoco
Secondo Cuoco Cuoco
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 2
Cittadinanza: Italy
Compenso Non dichiarato

Dati personali
Single 27 anni, Non fumo
Residente a: Torre del Greco (NA) Italy
Esperienza di navigazione
2 mesi
Libretto di navigazione
Referenze
Titoli / Certificazioni (CoC)
Titolo di studio, lingue
Liceo Scientifico
Italiano Inglese Spagnolo Francese
Corsi IMO / Certificazioni
Patente nautica
Competenze alberghiere
• HACCP • Esperienza in ristoranti • Corso Sommelier
Esperienza di vela

Esperienza 2 mesi

  • Periodo: 08/2023 - 08/2023
    Unità: Imarcazione Privata 7 m
    Utilizzo, zona: Private Boat
    Ruolo ricoperto: Aiuto Marinaio
    Mansioni e responsabilità: Aiuto durante l'ormeggio
  • Periodo: 07/2023 - 07/2023
    Unità: Nave crociera Msc
    Utilizzo, zona: Nave crociera Msc
    Ruolo ricoperto: ospite
    Mansioni e responsabilità: ospite

Capacità e competenze

  • Hello, My name is Alessandro Abbruzzese, I am 27 years old, and I am an Italian chef with experience both in Italy and abroad, particularly in France and Spain. After completing my training at a prestigious culinary school, I had the opportunity to work in various gastronomic environments, adapting to different types of cuisine and integrating seamlessly into kitchen brigades of all levels. I am fluent in Italian, Spanish, English, and French, which allows me to communicate effectively in international settings and work in multicultural teams. I am a serious, respectful, and determined person, always eager to learn and give my best in the kitchen. I would be delighted to discuss in person how my skills can contribute to your team. I have attached my CV and remain available for an interview. Thank you for your time and consideration.
    Competenze tecniche

    SOMMELIER FIRST LEVEL Certificate

    FOOD AND BEVERAGE Certificate by KUBE FORMATION

  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 02/03/2025
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 28/08/2023