• Profilo 58874
  • Registrazione: 23/06/2020
    Ultima visita: 02/06/2023
  • Steward(ess)
  • Single 26 anni, Non fumo
    Residente a: Varazze (SV) Italia
    Passaporto: Italia
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 completa
  • Compenso richiesto: Non dichiarato
  • Offerte di lavoro ricevute: 14
  • Lingue: Italiano Inglese Spagnolo Francese
  • Titolo di studio: Altro Istituto Tecnico
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Iscrizione in 1° categoria in Savona come: Mozzo
  • Navigazione: 2 anni 6 mesi effettivi - 2 anni 6 mesi a Libretto
  • NO esperienza di vela
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    Crowd Management Training
    Awareness Famil. Sicurezza
  • NO patente nautica
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    I'm Camilla Faraci, 25 yo, living in Varazze, Liguria in Italy. 4 seasons' experience under my belt: -Sole Stew on a private 33m MY in 2020 for 3 months. Total crew of 4. -3rd Stew on a private 43 m MY for 6 months and a half in 2021; rotation between service, housekeeping and laundry duties. -2nd Stew on the same 43m in 2022 for 7 months, focused on service, trained and assisted the Junior Stew in housekeeping and laundry duties. 2nd Stew on a 47m MY from feb to may 2023, service, housekeeping, crew mess and laundry duties. With all my passion, collaboration and commitment I'm entusiastic to start the season full of energy! I'm open to daywork and temporary vacancies, ideally looking for a permanent contract on Motor or Sailor yacht 40+m as Second Stew or Stewardess position. Contact me if you need a great asset to your crew! +39 3318731495 - camillafaraci@gmail.com
  • Capacità e competenze
    Hospitality, managment of complaints, interior cleaning and detailing, tablet arrangments and service, barista, and cockatils maker, laundry and ironing managment, crew mess.
  • Capacità relazionali
    Happy to work in team and as a team, also indipendent while performing my duties.
  • Capacità organizzative
    Working as Hotel Director Assistant I obtained and performed secretarial skills in order to support in the best way possibile my Head of Department.
  • Competenze tecniche
    Gestionale di bordo//word/Excel/email
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 02/2023 - 05/2023
    Armatore: Private
    Unità: 47m MY
    Qualifica di imbarco: 2nd Stew
    Mansioni e responsabilità: During shipyard period in charge of housekeeping, laundry and crew mess duties and also cooking for the crew. In season time rotation between service, housekeeping, crew mess and laudry duties.
  • Periodo: 04/2022 - 10/2022
    Armatore: Private yacht, based in La Spezia, cruising in Liguria, SoF, Tuscany, Costiera amalfitana, Corfù, Sardegna.
    Unità: 43m MY San Lorenzo
    Qualifica di imbarco: 2nd Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Focused on service, trained and assisted the Junior Stew in housekeeping and laundry duties.
  • Periodo: 7 Novembre 2021 - 18 Marzo 2022
    Armatore: Costa Crociere Spa
    Unità: Costa Luminosa
    Qualifica di imbarco: Hotel Director Assistant
    Mansioni e responsabilità: Secretary and back office duties
  • Periodo: 15 Aprile 2021- 31 Ottobre 2021
    Armatore: Privato
    Unità: 43 m MY
    Qualifica di imbarco: Junior Stewardess (team of 3)
    Mansioni e responsabilità: Housekeeping, laundry, service (all-arounder)
  • Periodo: 07/2020 - 10/2020
    Armatore: Privato
    Unità: 33mt M/Y
    Qualifica di imbarco: Sole stewardess
    Mansioni e responsabilità: Pulizia interni/servizio al tavolo/aiuto in cucina
  • Periodo: 02/2020 -03/2020
    Armatore: Costa Crociere spa
    Unità: Nave da crociera - Costa Magica
    Qualifica di imbarco: Hotel Director Assistant
    Mansioni e responsabilità: Segreteria, back office, report
  • Periodo: 07/2019 - 10/2019
    Armatore: Costa Crociere spa
    Unità: Nave da crociera - Costa Fascinosa
    Qualifica di imbarco: Hospitality Operator
    Mansioni e responsabilità: Receptionist, Front office, back office, gestione lamentele, centro informazioni