• Profilo 55678
  • Registrazione: 14/05/2019
    Ultima visita: 25/11/2022
  • Chef
  • Single 53 anni, Non fumo
    Residente a: Torino (TO) Spagna
    Passaporto: Spagna
  • Anche disponibile come:
    Cuoco(a) Secondo Cuoco(a)
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Offerte di lavoro ricevute: 12
  • Lingue: Spagnolo Inglese
  • Titolo di studio: Istituto Tecnico Periti Aziendali
  • NO Titoli / Certificazioni
  • NO Libretto di Navigazione
  • Navigazione: 12 mesi effettivi
  • NO esperienza di vela
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    Awareness Famil. Sicurezza
    STCW 95 /ENG 1 / Food Hygiene and Safety Level 2
  • NO patente nautica
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    As a person who loves the outdoors and sports, I lead a healthy and active lifestyle and I would like to reflect these personal values into cooking with a healthy approach. My specialty focused on Mediterranean cuisine, while I also enjoy preparing various tapas, salads, finger food, and creating Asian, Mexican, Italian-inspired dishes. I have also experience in managing the deck and exterior when extra support was needed in the team.
  • Capacità e competenze
    I can cook in rough sea conditions and manage the kitchen accordingly.
  • Capacità relazionali
    Cooking for the owners/guests is the main priority, while I have also cooked for crew, which serves as essential for creating a sustainable team environment onboard. I have worked with a number of international crews ranging from 3-5 onboard. Fluency in English is essential for clear communication among the team.
  • Capacità organizzative
    Menu planning / Space management / Kitchen organization / Budget coordination
  • Imbarchi effettuati:
  • Periodo: Jun/2017 - Aug/2017
    Armatore: Private
    Unità: 20mt. Turkish Classic Sail Boat Mallorca - Ibiza - Formentera
    Qualifica di imbarco: Sole chef
    Mansioni e responsabilità: Galley cooking & menu provisioning
  • Periodo: June/2018 - July/2018
    Armatore: Private
    Unità: 25mt. Sunseeker motor Yacht Mallorca - Ibiza - Formentera
    Qualifica di imbarco: Sole chef
    Mansioni e responsabilità: Galley cooking and menu provisioning for the guests
  • Periodo: Jun/2019 - Aug/2019
    Armatore: Private
    Unità: M/Y 30mt. Custom Line Genova - Amalfi coast- Sicily
    Qualifica di imbarco: Sole chef
    Mansioni e responsabilità: Galley Cook & Provisioning
  • Periodo: Aug/2019 - Sep/2019
    Armatore: Private
    Unità: M/Y 28mt sunseeker Costa Brava - Port Vell Barcelona
    Qualifica di imbarco: Sole chef
    Mansioni e responsabilità: Galley Cook & Provisioning
  • Periodo: May/2020 - July/2020
    Armatore: NeverMind / Private
    Unità: 28m Arcadia motor Yacht Sotogrande - Palma de Mallorca - Ibiza
    Qualifica di imbarco: Sole chef
    Mansioni e responsabilità: Galley cooking & menu provisioning for the guests