• Profile 52348
  • Registered: 04/03/2018
    Last seen: 10/26/2019
  • Cook
  • Single 32 y.o. Non smoker
    Resident in: Genova (GE) Italy
    Passport: Italy
  • More skills:
    Experience in restaurants
  • Uncertain availability
  • Covid-19 vaccination unknown
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 1
  • Speaking: Italian French English
  • Education: Hotel Management School
  • NO Certificates of Competency
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    First Aid
    Awareness Famil. to Security
    haccp base e avanzato.
  • Registered in 2° category in Genova as: Third Cook
  • Navigations to be update
  • NOT qualified for sailboats
  • NO Nautical Licence
  • There are no attachments available
  • Additional info
  • Personal Notes
    Ambizioso, creativo, lavoratore, ci tengo a fare il lavoro al meglio seguendo i consigli per il risultato finale. Ho sempre lavorato in ristoranti ed alberghi, ultimamente ho provato con le navi da crociera. Avrei il piacere di continuare con il lavoro in mare ritrovando la qualità della cucina.
  • Competencies
    Ho lavorato in ristoranti ed alberghi della riviera ligure nei quali ho imparato tecniche, ricette classiche, regionali e innovative. Ultimamente ho lavorato sulle navi da crociera le quali mi hanno insegnato l'organizzazione per i grandi numeri e come mantenere la sanità alimentare a bordo.
  • Soft skills
    Capacità di lavorare in squadra.
  • Sea experience
  • Period: 19/07/17-04/01/18
    Unit: navi da crociera
    Intended use, area: Costa Crociere
    Role held: 3rd cuoco
    Main Tasks: pay restaurant
  • Period: 19/11/16-23/04/17
    Unit: nave da crociera
    Intended use, area: Costa Crociere
    Role held: 3rd cuoco
    Main Tasks: pasta station