• Profile 40473
  • Registered: 11/09/2014
    Last seen: 04/16/2024
  • Chef
  • Married 51 y.o. Non smoker
    Resident in: pescara (PE) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Pastrycook Second Cook Cook Steward Chief Steward
  • More skills:
    Food Safety Experience in restaurants Silver Service Course
  • Uncertain availability
  • Fully Vaccinated against Covid-19
  • Expected salary: 5000-7000
  • Job Offers Received: 14
  • Speaking: Italian Spanish English
  • Education: Training School
  • NO Certificates of Competency
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    Advanced Firefighting
    First Aid
    Medical care
    Food safety e higene level 2 e 3 . Esperienza come chef in ristoranti della zona da oltre 10 anni . Attestato di tecnico in impianti eletricici .patente di guida A.B.C.D.E.
  • Registered in 1° category in PESCARA as: Deckhand
    8 months on Seaman's Book
  • Some periods to be update 3 years 7 months
  • Qualified for sailboats
  • NO Nautical Licence
  • Attached documents available for reading
  • Medical Certificate
    Expiry Date: 11/07/2025
  • Additional info
  • Personal Notes
    Che dire adoro il mare amo la buona cucina per me e la mia vita sono 2 anni che lavoro su un catamarano lagoon 62 adibito a chárter e ho raghiunto un alto livello nel mio lavoro avendo esperienza di lavoro in molti ristoranti in giro per l'Europa . Questo ultimo anno arrivando al 2 posto Allo chefcompetition charter di Antigua posso dire che il mio lavoro su questa inbarcezione sta per finire e vorrei avere la possibilita di lavorare su un inbarcazione piu grande .
  • Soft skills
    sono abituato a lavorare con altre persone e essenziale nel nostro lavoro
  • Organizational skills
    Sono uno chef sono abituato a lavorare ed interagire con la mia brigata
  • Sea experience
  • Period: 06/2020 - 12/2023
    Unit: 22 m catamarano lagoon
    Intended use, area: Chárter
    Role held: Chef
    Main Tasks: Responsabiledella cambusa e delle preparazione dei piatti
  • Period: Gennaio 2001 /aprile 2001
    Unit: 28 metri stazza lorda 72,69 t. M/P
    Intended use, area: Merlin blue
    Role held: Marinaio
    Main Tasks: Marinaio semplice
  • Period: luglio/2000 DICEMRE /2000
    Unit: 20 m M/P
    Intended use, area: ROMEO I
    Role held: MOZZO
    Main Tasks: MARINAIO SEMPLICE