• Profile 35589
  • Registered: 04/07/2013
    Last seen: 01/16/2023
  • Stewardess
  • Single 45 y.o. Non smoker
    Resident in: San Vero Milis (OR) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Deckhand Cook Stewardess Chief Stewardess
  • More skills:
    Experience in restaurants
  • Uncertain availability
  • Fully Vaccinated against Covid-19
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 25
  • Speaking: Italian French English Spanish
  • Education: Bachelor's Degree
  • Certificates of Competency:
    O.T.S. (Operatore Tecnico Subacqueo) - Scuba Tecnical Operator
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    Advanced Firefighting
  • Registered in 1° category in oristano as: Deckhand
  • Navigation experience: 11 years 5 months
  • Qualified for sailboats
  • NO Nautical Licence
  • Attached documents available for reading
  • Other document
    Issued: 02/04/2020
  • Additional info
  • Personal Notes
    Ho sempre lavorato a bordo su unità da diporto private. Ho anni di esperienza nella ristorazione alto livello in Francia. Bar Lounge Bar, servizio ai tavoli e aiuto cucina. Negli ultimi 5 anni ho sempre imbarcato come cuoca hostess con grande soddisfazione per l'equipaggio e gli ospiti a bordo. Preferenze per un imbarco anche da subito in Sardegna dove risiedo e in Francia dove ho vissuto per 7 anni. Mi metto a disposizione anche per eventuali trasferimenti e lavoro temporaneo. Max dei dettagli a richiesta del mio cv all'indirizzo mail.

    I am a hard working and highly motivated individual who is always totally committed to excellence. My objective is to find new experience and programme that will challenge me further and hence I am looking forward to taking my next step up in the yachting industry.
    I was born in Sardinia Island (Italy), where I complete my studies in 2002 with a Bachelor of Classics degree, University of Sassari. In 2009 I completed my Postgraduate Diploma in Roman Empire Archaeology, University of Genova.
    During my archaeological studies I was fortunate to work on many archaeological sites including Sardinia (Nora, Alghero, Neapolis, Sorso, Villaspeciosa, Mal di Ventre and Asinara islands), Lazio (Rome) Umbria, (Orvieto), Tunisia (Numlulis, Uchi Maius), and Spain (Cadiz)
  • Competencies
    December 2020- Present 2020. S/Y LIBERTY(26m) Chef/stewardess
    South Africa- Namibia- Mozambique -Brasil- Grenada

    July 2020- 30 October 2020. M/Y ALEDOUTHO (30m) Chef/stewardess
    Olbia-Portisco (Sardinia)- Amalfi Coast.

    April 2019- 30 October 2019. M/Y TERRY (28m) Chef/stewardess
    Olbia- Poltu Quatu (Sardinia)- Corsica.

    February 2016- July 2016. M/Y ARETE (50m) Chef/stewardess
    Puerto Rico- British and American Virgin Islands- Bahamas- U.S.A. and U.S East Coast up to Boston

    April 2015- October 2015. M/Y DOLCENERA (30m) Chef/stewardess
    Turkey- Greece- Ionic and Aegean Islands- Croatia- Montenegro- South of Italy.

    May 2013- September 2013. M/Y ABSOLUT (25m)
    Chef/stewardess Ionian Islands- Greece
  • Soft skills
    Ho sempre lavorato in team con ottimi risultati
    Good Team Player
  • Organizational skills
    responsabilità e organizzazione del lavoro con la massima professionalità
  • Sea experience
  • Period: 12/2020 - 08/2022
    Unit: 30 m
    Intended use, area: Sailing yacht bandiera British Virgin Island (BVI)-Aree di navigazione: Sud Africa- Mozambico-Namibia- Brasile-French Guinea-Grenada
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cabine, lavanderia, cambusa, cucina, ormeggi, deck
  • Period: 06/2020 - 10/2020
    Unit: 30 m
    Intended use, area: Yacht privato bandiera isola di MAN. Aree di navigazione: Sardegna, Corsica, Costiera Amalfitana
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: tavoli, lavanderia, cambusa, cucina, ormeggi
  • Period: 04/2020 - 06/2020
    Unit: 40 m
    Intended use, area: yacht privato bandiera inglese
    Role held: chef stewardess
    Main Tasks: preparazione yacht ai Cantieri di Olbia
  • Period: 04/2019 - 10/2019
    Unit: 30 m
    Intended use, area: Yacht privato, bandiera maltese. Aree di navigazione: Sardegna, Corsica, Isola d'Elba
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cambusa, cabine, lavanderia, cucina, ormeggi
  • Period: 02/2016 - 07/2016
    Unit: 50 m
    Intended use, area: Yacht privato bandiera Cayman. Aree di navigazione: Porto Rico, Bahamas, Florida, Georgia, North Carolina, Virginia, Washinton, New Jersey, Massachusetts
    Role held: terza hostess
    Main Tasks: cabine, lavanderia, servizio tavoli, bar tender
  • Period: 04/2015 - 10/2015
    Unit: 30 m
    Intended use, area: Yacht privato, bandiera Australiana. Aree di navigazione: Turchia, Isole Greche dell'Egeo inferiore, Isole Greche dell'Egeo superiore, Grecia Continentale, Corfù, Coste dell'Italia ionica
    Role held: hostess
    Main Tasks: pulizie, lavanderia, servizio tavolo, accompagnamento a terra, ormeggi
  • Period: 07/2013 - 09/2013
    Unit: 24 m
    Intended use, area: privato bandiera maltese. Aree di navigazione: Italia ionica, Isole greche ioniche, Grecia Peloponneso, Grecia Continentale.
    Role held: cuoca hostess
    Main Tasks: cambusa, cucina e aiuto negli ormeggi
  • Period: 01/2003 - 01/2010
    Unit: motore, rimorchiatore. Porto di Livorno
    Intended use, area: privato, 35 m
    Role held: marinaio
    Main Tasks: operatore tecnico subacqueo