Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
User's Login
Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
   
Registered on: 26/09/2008
Last update: 21/11/2017
Visits: 1126
Contacts: 29
Chef Passport: Italy
Profile n. 17989
43 years, single,
non smoker
(Brescia BS  Italy)
Registered on: 26/09/2008 Visits: 1126
Last update: 21/11/2017 Contacts: 29

Also available as • Cook • Pastrycook - if required
Immediately available On 21/11/2017 candidate 17989 was immediately available
Certificate of competency IMO STCW/95 date of expiry 07.10.2018
Seafarer's Registration Registered in genova, in 2 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • First Aid ho n 3 visti americani n1 c-d/1 n2 b/1 n3 b/2
Nautical Licence Nautical licence within 12 Miles Released 2007
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 8 years yachting/marine Experience
4 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
 
Yachting/marine Experience
M/Y 50M +
M/Y 25M +
Cruising Ships
Spoken Languages
Italian
French
English
Spagnolo
Education
Hotel Management School
 
Food and Beverage experience
Yes
Expected Salary
Not decleared
 
Additional personal info and skills Personal Notes
be diciamo che ho fatto una scelta che ha cambiato il corso della mia vita che dire un bresciano in mare un po strano la prima cosa che mi anno detto una guida alpina al mare!!!!!! e si e vero forse un accento un po marcato al telefono ma di persona e decisamente diverso!!!!! cosa di dire me amo il mare, amo la barca, amo le emozioni che mi regala, ma decisamente amo il mio lavoro, che ho scelto e continuo a farlo con emozione, preferisco il charter al servizio armatoriale il per che e molto semplice ogni giorno e diverso anche se uguale, mare, porto che sia
Soft skills
lavorare affiatati uniti e ceracando di andare tutti d'accordo alla fine quello che conta il risultato ognuno di noi a pregi e difetti indi impariamo a sopportarci reciprocamente
Organizational skills
acquisti e contabilita di bordo
Technical skills
uso del sistema operativo MAC BOOK
Experiences
Number of boardings
Period: 15/04/2011 al 20/09/2011
Owner: Privato LADY MAY
Unit: 32m M/Y
Employment: CHEF DI BORDO
Main Tasks: CHEF DI BORDO EQUIPAGGIO ACQUISTI CAMBUSA CONTABILITA' CUCINA

Period: 05/2008 al 20/10/2008
Owner: LBROSERVICE VALLETTA MALTA
Unit: M/Y DRAYSPIRIT 36M CHARTER/PRIVAT
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF E ESPONSABILE SERVIZIO A TAVOLA CONTATBILTA BARCA

Period: 12/2007 AL 04/2008
Owner: CIPRIANI PRIVATE USE
Unit: GIN TONIC
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF E RESPONABILE DEL SERVIZIO CONTABILITA

Period: 04/2007 AL11/2007
Owner: Privato / commerciale
Unit: M/Y DRAYSPIRIT
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF RESPONSABILE SERVIZIO E CONTABILITA

Period: DAL05/2006 AL10/2006
Owner: FLOATINGLIFE
Unit: M/Y D.P.MONITOR
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF

Period: 11/2005 AL 04/2006
Owner: SILVERSEACRUISER
Unit: WHISPER
Employment: SOUCHEF ITALIAN RESTORANT
Main Tasks: preparazione linea e responsabile al pas

Period: 01/05/2009 al 30/10/2009
Owner: privato
Unit: 30 m M/Y ADMIRAL
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF E ACQUISTI

Period: 20/12/2009 AL 24/04/2010
Owner: Star Princess
Unit: 300 m/v motore
Employment: suochef di cucina italiana
Main Tasks: controllo della cucina e sottoposti controllo haccp

Period: dal 1/05/2010 al 30/09/2010
Owner: privato LADY MAY
Unit: M/Y 36
Employment: CHEF DI BORDO
Main Tasks: RESPONSABILE CAMBUSA

Period: 01/05/2012 al 31/10/2012
Owner: M/Y ZAMOOLXIS ad uso privato
Unit: San Lorenzo 36 M
Employment: chef di bordo
Main Tasks: cambusa ospiti completa di bevande con preparazione di varie liste ,vini,alcolici,cockail,ecc

Period: 01/04/2012 31/10/2012
Owner: PRIVATO
Unit: 36M MY/LADYMAY
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF

Period: 03/2015 10/2015
Owner: commerciale
Unit: 42 M/Y
Employment: CHEF
Main Tasks: CHEF