• Profilo 67179
  • Registrazione: 23/03/2023
    Ultima visita: 16/04/2024
  • Chef
  • Single 31 anni, Fumo
    Residente a: Porto Santo Stefano (GR) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Marinaio Cuoco
  • Competenze aggiuntive:
    HACCP Esperienza in ristoranti
  • Disponibile dal 16/04/2024
  • Vaccinazione Covid-19 completa
  • Compenso richiesto: Non dichiarato
  • Offerte di lavoro ricevute: 15
  • Lingue: Italiano Inglese Romeno
  • Titolo di studio: Istituto Alberghiero
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    Antincendio Avanzato
  • Iscrizione in 1° categoria in Porto Santo Stefano come: Mozzo
    8 mesi a Libretto
  • Esperienze di navigazione: 1 anno 2 mesi
  • NO esperienza di vela
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 15/03/2024
  • Lettera di Referenze
    Data di emissione: 07/10/2023
  • Lettera di Referenze
    Data di emissione: 07/10/2023
  • CV
    Altro tipo di documento
    Data di emissione: 07/10/2023
  • CV
    Altro tipo di documento
    Data di emissione: 07/10/2023
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    I like to cook and grow every day, versatile and intuitive, clean and tidy. I am looking for a serious boarding.
  • Capacità e competenze
    My name is Marco, I am 30 years old and I have a diploma as a Catering Services Technician. I have been working in catering for many years. I gained experience abroad improving my English and learning new culinary techniques. I managed a restaurant with my mother., for 5 years I have given myself to boating starting with small embarkations as a sailor and then moving on to my job as a Cook. I have made several luxury charters personally organizing the culinary requests of customers receiving great satisfaction.
  • Capacità relazionali
    Over the years I have gained a lot of experience in interpersonal relationships knowing how to manage moments of stress. I like to work in a team and with sunny and always ready people.
  • Capacità organizzative
    I can organize very well my work and timing satisfying every time the customer perhaps proposing various culinary alternatives. I hate food waste. I prefer seasonal and fresh products.
  • Competenze tecniche
    I have experience as a sailor, I happened to have to remove the rope from the propeller. know how to manage moments of stress.
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 05/2022 - 06/2022
    Unità: 30 m M/Y SD96 2x1300
    Destinazione d'uso, zona: Commercial and private yacht, charter in mediterranean
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsable of the kitchen, charter welcome organization and preference list. Help whit the mooring of the vessel if required
  • Periodo: 05/2021 - 10/2021
    Unità: 30 m M/Y SD96 2x1300
    Destinazione d'uso, zona: Commercial and private yacht, charter in mediterranean and greec
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Responsable of the kitchen, charter welcome organization and preference list. Help whit the mooring of the vessel if required
  • Periodo: 06/2020 - 09/2020
    Unità: M/Y Riva Ego 20 mt
    Destinazione d'uso, zona: Privato - Cala Galera
    Ruolo ricoperto: Marinaio-Cuoco
    Mansioni e responsabilità: Marinaio-Cuoco
  • Periodo: 07/2019 - 08/2019
    Unità: Castagnola 26 mt
    Destinazione d'uso, zona: Privato - Turchia
    Ruolo ricoperto: Marinaio
    Mansioni e responsabilità: Marinaio