• Profilo 70750
  • Registrazione: 14/04/2024
    Ultima visita: 17/04/2024

1° Stewardess
Commissario di bordo
Disponibilità incerta
Offerte di lavoro ricevute: 2
Passaporto: Italia
Compenso non dichiarato

Dati personali
Single 44 anni, Non fumo
Residente a: Cagliari (CA) Italia
Esperienza di navigazione
8 anni 1 mese
7 mesi a Libretto
Libretto di navigazione
2° categoria, Cagliari , Sottocapo cuoco - Sous chef
Titoli / Certificazioni (CoC)
Butler yacht
Corsi IMO / Certificazioni
STCW Basic Training (4 corsi)
Regional training course for Seafarers
Titolo di studio, lingue
Altro titolo di istruzione secondaria
Italiano Inglese Francese Spagnolo
Patente nautica
Patente entro 12 miglia (2008)
Competenze alberghiere
• Lavanderia & Stireria • HACCP • Insegnante • Esperienza in ristoranti • Corso Silver Service
Esperienza di vela
Con esperienza di vela

Imbarchi effettuati

  • Periodo: 12/2023 - 04/2024
    Unità: SY 30 mt
    Utilizzo, zona: Privata
    Ruolo ricoperto: 1 Stewardess
    Mansioni e responsabilità: inventori , guest reception, booth and table service responsibilities
  • Periodo: 07/2023 - 11/2023
    Unità: 43 MY Awezome 2
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chief Stew
    Mansioni e responsabilità: Coordinating and managing 3-person team, organizing in-house work, inventories, guest reception, booth and table service responsibilities
  • Periodo: 04/2021 - 05/2023
    Unità: SY Egiwave Souther Wind
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chief Stew
    Mansioni e responsabilità: 6 crew. Coordinating and managing 2-person team, organizing interior work, inventories, cellar, managing interior furniture making and supplies (re-stalling), welcoming guests, responsibility for cabins and table service; managing galley, cooking/food, beverage and no-food
  • Periodo: 09/2020 - 03/2021
    Unità: SY 30 mt
    Utilizzo, zona: Private
    Ruolo ricoperto: 1Stew
    Mansioni e responsabilità: Team coordination and management, organizing interior work, inventory, guest reception, cabin and table service responsibilities; galley management, food, beverage and no-food supplies, for 8 guests and 7 crew
  • Periodo: 04/2017 - 10/2019
    Unità: "EGI 4” mylius ’76 S/Y 25m
    Utilizzo, zona: + “EGI WAVE”- southern wind, S/Y 33 m
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Food preparation and galley management
  • Periodo: 05/2016 - 10/2016
    Unità: “Vervece" Motor Yacht, 38m
    Utilizzo, zona: Italian flag
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Preparation of breakfast, aperitif, lunch and dinner for 8-10 guests; meals for crew; food &beverage and galley management.
  • Periodo: 04/2015 - 10/2015
    Unità: "Far Far Away” Motor Yacht, 38m
    Utilizzo, zona: British flag
    Ruolo ricoperto: Chef / Deckhand
    Mansioni e responsabilità: Food preparation and galley management.
  • Periodo: 09/2014 - 10/2014
    Unità: “Marea” sailing boat, 20m
    Utilizzo, zona: Italian flag
    Ruolo ricoperto: Hostess - Chef
    Mansioni e responsabilità: Trainee purser for recreational craft level 2. Preparation of breakfast, aperitif, lunch and dinner for 8-10 guests; meals for crew; food &beverage and galley management.
  • Periodo: 05/2014 - 09/2014
    Unità: "Chocolat" Ferretti 761 Recreational Yacht, 27m
    Utilizzo, zona: British flag
    Ruolo ricoperto: Hostess - Chef
    Mansioni e responsabilità: Trainee purser for recreational craft level 2. Preparation of breakfast, aperitif, lunch and dinner for 8-10 guests; meals for crew; food &beverage and galley management.
  • Periodo: 11/2013 - 01/2014
    Unità: “Clementine” Recreational Yacht, 30m
    Utilizzo, zona: Monegasque flag
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Trainee purser for recreational craft level 2. Food preparation and galley management

Note personali

  • During the years on board, I become a very organize person. I like to dedicate all my time to improve my job and create a good working atmosfere. I'm confident in all the areas, I have good knowledge of voly and I know how to manage the budget in my department. Also i'm confident with inventories , wines and all interior department organization
    •Silver service •Wine knowledge •Flower arrangemets •Laundry and Housekeeping knowledge •Excellent Pc skills •Voly •Hospitality •Inventories •Excellent job organization •Managerial skills