• Profilo 66435
  • Registrazione: 25/01/2023
    Ultima visita: 27/01/2023
  • Posizione attuale: RM
  • Cuoco
  • Sposato/a 52 anni, Fumo
    Residente a: ardea (RM) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Secondo Cuoco Cuoco
  • Competenze aggiuntive:
    Esperienza in ristoranti
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Compenso richiesto: Non dichiarato
  • Offerte di lavoro ricevute: 0
  • Lingue: Italiano Inglese Spagnolo
  • Titolo di studio: Istituto Alberghiero
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    Antincendio Avanzato
    First Aid
    PDSD (Security Duties)
    Eng1, Food & Hygiene Safety
  • NO Libretto di Navigazione
  • Esperienze di navigazione: 1 mese
  • NO esperienza di vela
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • CV
    Altro tipo di documento
    Data di emissione: 25/01/2023
  • Certificato Medico
    Data di scadenza: 08/01/2025
  • Corso professionale
    Data di scadenza: 05/01/2028
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    Good Morning, my name is Giorgio Rocchi I am an Italian Chef looking for a new experience in to yacht business as a 2nd chef, crew chef or sole chef for a not big M/Y because I am a greenie even if my age is not that green. I am a 51 y.o chef with a lot of experience in Restaurant business, Catering, Hotel, restaurant consultant, private service. I would be more than happy to be part of some team. I’m in Denia now (Spain), just got back from Antigua as chef consultant. I am available immediately Speak, write and read fluently Italian, English and Spanish.
  • Capacità e competenze
    Willingness to Learn, Genuine Passion, creative, adaptable, strong cooking skills, butchering meat fish and games, clean, organised, Fast learner, Time Management, Knowledge of nutrition, , Smooth Operating Kitchen, Knowledge of Many Type of Cuisine, Pizza and bread maker, Dessert and pastry,
  • Capacità relazionali
    I am team player, positive attitude, good sense of humor and self-Ironic. Teamwork, Leadership Skills, Strong on Plan Menus and Order Supplies
  • Capacità organizzative
    Able to manage a lot of employees, Planned and open more than 10 restaurants, excellent with budgeting and food cost as well payroll cost, Strong on Plan Menus and Order Supplies, able to organise sitting down dinners, buffet and cocktail party up 400 people
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 10/2022 - 10/2022
    Unità: catamarano 17 mt
    Destinazione d'uso, zona: vacanze
    Ruolo ricoperto: cuoco
    Mansioni e responsabilità: cucina e aiuto in lavori giornalieri