• Profilo 61463
  • Registrazione: 26/04/2021
    Ultima visita: 12/09/2022
  • Cuoco(a) equipaggio
  • Sposato/a 46 anni, Non fumo
    Residente a: Kushmandi India
    Passaporto: India
  • Anche disponibile come:
    Secondo Cuoco(a) Cuoco(a) Capo Steward(ess)
  • Competenze aggiuntive:
    Lavanderia & Stireria HACCP Esperienza in ristoranti
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 completa
  • Compenso richiesto: 3000-4000
  • Offerte di lavoro ricevute: 2
  • Lingue: Inglese Bengalese Hindi
  • Titolo di studio: Istituto Alberghiero
  • Titoli / Certificazioni (CoC):
    B SC IN HOTEL MANAGEMENT, DIPLOMA IN CRUISEGALLEY OPERATION
    In precedenza: nessuno
  • Iscrizione in 1° categoria in kolkata,india come: Primo cuoco/capo partita
  • Navigazione: 10 anni effettivi - 10 anni a Libretto
  • NO esperienza di vela
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    Awareness Famil. Sicurezza
    Crowd Management Training
    First Aid
    B SC IN HOTEL MANAGEMENT, DIPLOMA IN CRUISE GALLEY OPERATION
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Corso professionale
    Data di emissione: 30/11/2021
  • Altro tipo di documento
    Data di scadenza: 03/09/2027
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 08/09/2022
  • Certificato Medico
    Data di scadenza: 03/01/2024
  • Altro tipo di documento
    Data di scadenza: 29/08/2024
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 05/12/2018
  • Corso professionale
    Data di emissione: 05/02/2020
  • Corso professionale
    Data di emissione: 31/01/2020
  • PST
    Corso professionale
    Data di scadenza: 19/02/2020
  • Corso professionale
    Data di emissione: 02/07/2016
  • Corso professionale
    Data di emissione: 25/06/2016
  • Corso professionale
    Data di emissione: 28/06/2016
  • Corso professionale
    Data di emissione: 07/08/2019
  • Libretto di Navigazione
    Data di emissione: 08/09/2019
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    Dear captain, Crew Placement Agent, Charter Manager, or Yacht Owner My name is Dibakar and I am looking for a seasonal or permanent position as a chef/cook on yacht . . I have completed 9 contract on cruise ship .I am alround chef who have lot of experience and knowledge about all section of galley many of my experience I did hotel, restaurant and cruise ship. I have good knowledge of food & beverages services and house keeping, I can be a extra hand for other I am ready to take a suitable position. I am very much eager to work on yacht . I have successfully completed all my previous contracts with cruise ship and I will be happy to provide references from my former employers. ‘ I am a resourceful and hard working punctual person and I always strive to give the best service according to the standard. Please consider me as a candidate, I am available for interview at any time , I have  STCW Basic safety training  proficiency in security awareness  ENG 1  level 2 food safety in catering  security duties  valid C 1 D visa  Indian CDC  SID CARD  crisis management and human behaviour  passenger ship familiarization  BSC in hotel management  Diploma course in cruise galley operation
  • Competenze tecniche
    food production, food and beverages services, house keeping
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 03/2022 - 08/2022
    Armatore: DISNEY CRUISE LINE ,USA
    Unità: DISNEY MAGIC PASSENGER SHIP
    Qualifica di imbarco: DEMI CHEF THE PARTI
    Mansioni e responsabilità: COOKING FOR THE GUEST AND CREW, MAINTAIN THE STANDARED
  • Periodo: 04/2019 - 07/2019
    Armatore: P&O CRUISES , UK
    Unità: PASSENGER SHIP
    Qualifica di imbarco: CHEF THE PARTI
    Mansioni e responsabilità: In charge of a particular section ,food production for guest and crew