• Profilo 53212
  • Registrazione: 18/06/2018
    Ultima visita: 09/06/2020
  • Chef
  • Single 42 anni, Non fumo
    Residente a: Grays (RM) Regno Unito
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Marinaio(a)/Mozzo Baby Sitter Cuoco(a) Secondo Cuoco(a) Capobase charter
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Offerte di lavoro ricevute: 13
  • Lingue: Italiano Inglese Spagnolo
  • Titolo di studio: Laurea
  • Titoli / Certificazioni (CoC):
    RYA Yachtmaster Offshore ≤150nm
    Yachtmaster Offshore
  • NO Libretto di Navigazione
  • Con esperienza di vela
  • Esperienze di navigazione: 8 mesi
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    Awareness Famil. Sicurezza
    RYA yachtmaster offshore theory RYA Dayskipper RYA VHF Food Hygiene 2 BMW Racing Academy Food Plating Course - The Galley Club
  • Patente Navi da Diporto rilasciata nel: 2016
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    Professional Chef available as a freelancer or for longer contracts. Experience in Mediterranea, Caribbean and Asian cuisine. Available for other specific dietary requirements. I have been mostly working on sailing yachts and I can do solo watches. Experience in racing as well.
  • Capacità e competenze
    Rolex Middle sea race 2016 Malta - Marzamemi Regatta June 2016 Malta triple-handed night race Freelance Stew on M/Y Keri Lee III Freelance Stew on S/V Genevieve Freelance Sole Stew on S/Y Scarena Stew/Cook/Deckhand on S/Y Sapphire Knight Delivery crew on S/Y Enzo and S/Y Aenea Chef/mate on S/V Aenea, CNB 76ft
  • Capacità relazionali
    Team building attitude, strong cooperation, ability to follow orders, fast learner, friendly, great communicator.
  • Capacità organizzative
    provisioning, cooking, shifts schedule, interior design, budget coordination, flowers arrangements, cocktails, cabins preparation for charters, pets carer.
  • Competenze tecniche
    Strong knowledge of IT, Computers, cameras, photography, video editing due to my previous work experience in the movie industry.
  • Imbarchi effettuati:
  • Periodo: August 2018
    Armatore: Enigma VIII
    Unità: Swan 66
    Qualifica di imbarco: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: Provisioning cooking and taking care of the interiors
  • Periodo: October 2018 - June 2019
    Armatore: S/V Aenea,
    Unità: CNB 76
    Qualifica di imbarco: Chef/mate
    Mansioni e responsabilità: provisioning, cooking, maintaining the interiors to high standards, helping on deck, budgeting, solo night watches
  • Periodo: 29 December 2017 -27 January 2018
    Armatore: S/Y Scarena
    Unità: Private Sailing vessel
    Qualifica di imbarco: Sole Stew
    Mansioni e responsabilità: Cleaning the cabins and always maintaining the yacht is perfectly presentable conditions
  • Periodo: 20-21 December 2017
    Armatore: S/Y Genevieve
    Unità: 121.06ft /36.9m
    Qualifica di imbarco: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Preparing the cabins for the upcoming charter
  • Periodo: 17-18-19 December 2017
    Armatore: M/Y Keri Lee III private and commercial
    Unità: 177ft /53.95m motor yacht, custom built in 2001 by Trinity Yachts
    Qualifica di imbarco: Stew
    Mansioni e responsabilità: Preparing cabins for the upcoming charter, ordering uniforms, general cleaning