• Profilo 53010
  • Registrazione: 30/05/2018
    Ultima visita: 26/10/2019
  • Cuoco(a) equipaggio
  • Single 29 anni, Non fumo
    Residente a: Chieri (TO) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Cuoco(a) Pasticciere Ispettore navale
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Offerte di lavoro ricevute: 1
  • Lingue: Italiano Spagnolo Inglese
  • Titolo di studio: Istituto Alberghiero
  • NO Titoli / Certificazioni
  • in come: Primo cuoco/capo partita
  • Navigazione: 3 anni effettivi
  • NO esperienza di vela
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    First Aid
    Antincendio Avanzato
    Patente B English skill advance HACCP form Sicurezza sul lavoro corso di 30 ore World cruise certificate Diploma alberghiero
  • NO patente nautica
  • Nessun allegato disponibile
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    I’m Edgar I’m 25 years old I study culinary school for 5 years then I been 1 year in England as cook in a Mediterranean restaurant and I study English languages ( Preston’s college ) then I move on the cruise ship, Princess Cruisess I was first chef in the Italian restaurant, making fresh pasta on front the passenger in the dining. For 3 years I travel with them around the all world. Now I’m still working in a star Michelin hotel in Torino like a chef de Partie. Evrithing is good and nice, but I miss the sea !
  • Capacità e competenze
    I like travel Fishing, seaman life, planner events, I can be a Dj, I can plan any party, I’d like so much cook fresh fish, I can stay awake for a lot of hours, I can survive in a emergency situation, I can keep all toghter in one team
  • Capacità relazionali
    I lived for 3 years on board a cruise ships I was firefight team, first aid in the kitchen
  • Capacità organizzative
    All activities in a open space, sports, I don’t like waste my time on videogame or computer
  • Competenze tecniche
    I can manage computer, professional equipment on the kitchen
  • Imbarchi effettuati:
  • Periodo: 06/2017- 01/2018
    Armatore: Commercial
    Unità: Cruise ship 3000 passengers ( 860 crew )
    Qualifica di imbarco: Chef de partie
    Mansioni e responsabilità: Pastaio di bordo ( Chef in italian restaurnt on board)
  • Periodo: 09/2016 - 04/ 2017
    Armatore: Commercial
    Unità: Cruise ship ( 600 passengers 280 crew )
    Qualifica di imbarco: Demi chef de partie
    Mansioni e responsabilità: Starter chef and buffet line
  • Periodo: 12/2015 - 6/2016
    Armatore: Commercial
    Unità: Cruise ship ( 4000 passengers - 1200 crew )
    Qualifica di imbarco: 1 commis chef
    Mansioni e responsabilità: Pasta Chef