• Profilo 52451
  • Registrazione: 11/04/2018
    Ultima visita: 17/04/2024
  • 1° Stewardess
  • Single 44 anni, Non fumo
    Residente a: Lavagna / Genova (GE) Italia
    Passaporto: Russia (Federazione)
  • Anche disponibile come:
    Stewardess
  • Competenze aggiuntive:
    Lavanderia & Stireria HACCP Corso Bartender Corso Silver Service
  • Disponibile dal 21/04/2024
  • Vaccinazione Covid-19 completa
  • Compenso richiesto: 3000-4000
  • Offerte di lavoro ricevute: 5
  • Lingue: Russo Inglese Italiano
  • Titolo di studio: Istituto Tecnico Turismo
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    First Aid
    CERTIFICATIONS STCW (Basic Safety Training Certificate) IMO - STCW by CMA , Genoa (Italy, expiry date 25.04. 2028)- Food Safety & Hygiene (HACCP) Yachts stewardess certificate (800 hours course) - Security-related training for all seafarers
  • NO Libretto di Navigazione
  • Esperienze di navigazione: 4 anni 5 mesi
  • Con esperienza di vela
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • CV
    Altro tipo di documento
    Data di emissione: 14/04/2024
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    Russian RF Passport exp. 2027
    Residence in Italy, since 2008
    No Tattoos - Non Smoker - Excellent Health - Sportive.
    Looking for a long-term full time stewardess position on yacht either private or charter with a busy schedule. I am a very positive, friendly, diplomatic, punctual, organized conscientious individual, with a good sense of humor.
  • Capacità e competenze
    I'm highly motivated, hard working, fast learner, creative, no drama...
  • Capacità relazionali
    I perfectly understand my duties and responsibilities under the delegation of the Chief Stewardess and the Captain. I am proficient regarding the maintenance of the interior of the yacht and in providing the highest quality of service in line with the owners and/or guests expectations
  • Capacità organizzative
    Well organized, a good team player
  • Competenze tecniche
    - Interior Housekeeping;
    - Guest service;
    - Bartending;
    - Good cooking skills for crew and guests
    - Good organizational skills;
    - Good with assisting with lines and fenders on deck.
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 09/2023 - 10/2023
    Unità: MY MISS CANDY 47M
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Hired as 2nd Stewardess for the Monaco and Canne Boat Show
  • Periodo: 04/2023 - 05/2023
    Unità: MY “C” 55M - Genova
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Hired as temporary stew
  • Periodo: 11/2022 - 01/2023
    Unità: MY SOLINDA 50M
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stew
    Mansioni e responsabilità: Hired as 2nd stew for a crew change with owners always on board
  • Periodo: 10/2020 - 05/2022
    Unità: MY C 55 M- La Spezia
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: 2nd Stew/Chief Stew
    Mansioni e responsabilità: GUESTS SERVICE, FULL PREPARATION THE BOAT FOF THE SEASON: ALL PURCHASES, ORGANIZATION WORK PROCESS, INTERIOR CLEANING, LAUNDRY AND MAINTENANCE
  • Periodo: 10/2019 - 04/2020
    Unità: MY TALES 54M - Genoa / Livorno
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stew
    Mansioni e responsabilità: Stew
  • Periodo: 07/2019 - 10/2019
    Unità: MY ALALYA 48M - Pesaro
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stew
    Mansioni e responsabilità: ROTATION: SERVICE, HAUSE KEEPING, LAUNDRY.
  • Periodo: 05/2019 - 06/2019
    Unità: M/Y TALES, 54 M (GENOA, ITALY)
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: TEMP STEWARDESS
    Mansioni e responsabilità: TEMPORARY STEWARDESS, PREPARING THE YACHT FOR THE SEASON, DELIVERY, LAUNDRY.
  • Periodo: 04/2018 - 04/2019
    Unità: M/Y Lady Hayat 47m
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: 2nd Stewardess
    Mansioni e responsabilità: INTERIOR HOUSEKEEPING, PROVISIONING, GUEST CERVICE, MEALS AND BARTENDING, LAUNDRY, COOKING FOR CREW. ASSISTING WITH LINES AND FENDERS ON DECK, ALL SUPPORT AS NEEDED, INVENTORIES.