• Profilo 46308
  • Registrazione: 19/05/2016
    Ultima visita: 03/02/2018
  • Chef
  • Single 29 anni, Non fumo
    Residente a: brescia (BS) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Cuoco(a) Secondo Cuoco(a)
  • Competenze aggiuntive:
    - Esperienza in ristoranti
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Nessun Titolo o Certificazione
  • Iscrizione in 2° category in venezia come: Primo cuoco/capo partita
  • Qualifiche idonee per unità commerciali
  • Senza esperienza di vela
  • Esperienze di navigazione: 6 months - 6 months on Seaman's Book
  • Lingue: Italiano Spagnolo Inglese
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    level 2 food hygiene ENG1
  • Senza patente nautica
  • Allegati disponibili per il download
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    I move to London for increase my cooking skills, I have been working in different level of restaurants for learning about the taste and the basic preparations, moving always further and challenging my self. I always work hard for rich my goals with out taking shortcut, with a chance I will show my value.
  • Capacità e competenze
    worked on different level of restaurant and now getting experience in michelin starred in London, previous position in yacht as crew/sous chef. more details in the cv
  • Capacità relazionali
    worked in a 60m yacht with 14 crew people, on side of my head chef we had good working time and with crew always professional profile.
  • Capacità organizzative
    working on crew meal/menu, coordinating of supplier and delivery.
  • Registro degli imbarchi
  • Periodo: from 14/04/2017 to 13/10/2017
    Armatore: commercial
    Unità: 60 m motor yacht
    Qualifica di imbarco: crew/sous chef
    Mansioni e responsabilità: crew menu, supplier and shopping coordination, helping head chef with guests menu and preparation.