• Profilo 61773
  • Registrazione: 20/05/2021
    Ultima visita: 19/04/2024
  • Chef
  • Single 34 anni, Non fumo
    Residente a: Milano / Olbia (MI) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Cuoca Stewardess Capo Stewardess
  • Competenze aggiuntive:
    Lavanderia & Stireria HACCP Esperienza in ristoranti Corso Silver Service
  • Disponibile dal 19/04/2024
  • Vaccinazione Covid-19 completa
  • Compenso richiesto:
  • Offerte di lavoro ricevute: 12
  • Lingue: Ucraino Italiano Russo
  • Titolo di studio: Altro Istituto Professionale
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    Antincendio Avanzato
    Ship's Cook CoC
    Libretto nautico /Ucraina Seaman Book STCW’95ENG 1
  • Iscrizione in 2° categoria in Ucraina come: Cuoco equipaggio
    5 anni a Libretto
  • Esperienze di navigazione: 7 anni 10 mesi
  • Con esperienza di vela
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Altro tipo di documento
    Data di emissione: 10/11/2023
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    Sono precisa , mi piace l’ordine .. amo il mio lavoro

    With my 10 years experience in the yachting industry d oubled by 6 years land experienc e in hospitality that give me the opportunity to travel and meet different caliber people and culture, plus a mature personality conducted to achieve my personal work goals while enhancing the ones of my captain, I think that I am a good asset for any high profile yacht w h ere I can prove my work ethic and determination for a successful client satisfaction.
  • Capacità relazionali
    Lavorare in team, mi adatto facilmente a tutti gli ambienti, buone capacità di leadership
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 06/2023 - 10/2023
    Unità: Sailing Cat Lagoon 25M Jack Sparrow
    Destinazione d'uso, zona: Commercial
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Cooked for crew, charter guests and owners. Creation of customer need menu
  • Periodo: 07/2022 - 09/2022
    Unità: M/Y Manu V (35m)
    Destinazione d'uso, zona: Privato
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Cooked for crew, charter guests and owners. Creation of customer need menu,
  • Periodo: 06/2021 - 06/2022
    Unità: Schooner INVADER 1905 (49m)
    Destinazione d'uso, zona: Commercial
    Ruolo ricoperto: Chef stewardess / chef
    Mansioni e responsabilità: Set up new build boat, provisioning, purchases, uniforms, inventories, stewardess selection, owner first season, boat pack for winter. Creation of customer need menu, shopping respecting dubget.
  • Periodo: 06/2019 - 10/2020
    Unità: THE SUN ( catamaran charter, Italian) 20M
    Destinazione d'uso, zona: Charter
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Set up new build boat, provisioning, purchases, uniforms, inventories, stewardess selection, owner first season, boat pack for winter. het for crew and charter guests. Creation of customer need menu, shopping respecting dubget.
  • Periodo: 05/2019 - 11/2019
    Unità: M/Y Alaska (Princes 45 mt)
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: I was finishing the charter season and after I've been appointed to onize boat pack for winter refit and prepare all refit job lists and inventories. Chet for crew and charter guests. Creation of customer need menu, shopping respecting dubget.
  • Periodo: 06/2016 - 09/2016
    Unità: VITTORIA I ( catamaran charter, Sardinia ) 19M
    Destinazione d'uso, zona: Charter
    Ruolo ricoperto: Stewardess/cook
    Mansioni e responsabilità: Stewardess/chef Provisioning. purchases, uniforms, inventories. boat pack for winter. Creation of customer need menu, shopping respecting dubget.
  • Periodo: 05/2013 - 10/2013
    Unità: MY ICE LADY ( 43 mt)
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Worked close with the chief stewardess to set up the boat, to implement the interior procedures, participated to all interior operation that involves a new build yacht set up to get prepared for presentation at the boat shows in Monaco 2012 and Genova 2012, new build provisioning guests and crew, unitorms, inventories.
  • Periodo: 05/2010 - 10/2012
    Unità: MY PETRA (37m private ) 2 Years on the same yacht
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Organizing and implementing the boat operational system and schedule. rotating with the 2nd stewardess to run and maintain the interior, provisioning guest and crew, inventory, crew uniform, boat pack for winter, villa help when requested over summer and in winter for maintenance, some concierge service when needed, baby and children care, refit operations and procedures atter each season. Busy private boat with top guests of the owners, from the Russian VIP's and business people to Royal Families.
  • Periodo: 01/2009 - 04/2010
    Unità: M/S Y ( CASSIOPEA) 30M
    Destinazione d'uso, zona: Privato
    Ruolo ricoperto: Stewardess
    Mansioni e responsabilità: Servizio, lavanderia , pulizie