|
|
Cuoco professionista
Passaporto India
Scheda n. 61463
45 anni,
coniugato
non fumatore
(KUSHMANDI
India)
|
Registrazione del: 26/04/2021 |
Visite: 8073 |
Ultimo aggiornamento: 15/01/2022 |
Contatti attivati: 2 |
Disponibile anche come
Steward
Cameriere
Cuoco
Aiuto Cuoco
Pizzaiolo
ove richiesto
|
Disponibilità improbabile |
L'utente 61463 NON risulta immediatamente disponibile |
Titoli marittimi |
B SC IN HOTEL MANAGEMENT, DIPLOMA IN CRUISEGALLEY OPERATION |
Gente di Mare |
Iscritto
a kolkata,india,
con qualifica:
Primo cuoco/capo partita |
Corsi professionali |
• Antincendio base
• PSSR
• Elementary First Aid
• First Aid
• Familiarizzazione alla Sicurezza
• Crowd Management Training
B SC IN HOTEL MANAGEMENT, DIPLOMA IN CRUISE GALLEY OPERATION |
Patente nautica |
non in possesso di patente nautica
|
Autodichiarazione |
Dichiaro che, per l'incarico da me richiesto, sono in possesso di abilitazioni, Corsi Professionali e libretto di navigazione come richiesto dalla legge per il charter (navigazione commerciale). |
Navigazione |
10 anni
di navigazione effettiva /
10 anni
di navigazione a libretto
|
|
Ho navigato su:
Navi crociera
Lingue parlate:
Inglese
Bengalese
Hindi
Titolo di Studio:
Ist. Professionale Alberghiero
Esperienza di Ristorazione:
Si
Compenso richiesto:
2500-3000 € mensili netti
|
Sono disponibili documenti allegati |
 |
ENG 1
|
(Certificato Medico)
|
Scadenza: 03/01/2024
|
 |
C1D visa
|
(Altro tipo di documento)
|
Scadenza: 29/08/2024
|
 |
pass port
|
(Altro tipo di documento)
|
Emissione: 05/12/2018
|
 |
PASSENGER SHIP FAMILIRASSTION
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 05/02/2020
|
 |
CRISIS MANAGEMENT
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 31/01/2020
|
 |
PST
|
(Corso professionale)
|
Scadenza: 19/02/2020
|
 |
STSDSD
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 02/07/2016
|
 |
pssr
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 25/06/2016
|
 |
ELEMENTARY FIRST AID
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 28/06/2016
|
 |
FIRE FIGHTING
|
(Corso professionale)
|
Emissione: 07/08/2019
|
 |
sea mans book
|
(Libretto di Navigazione)
|
Emissione: 08/09/2019
|
|
Competenze
e Note personali |
Note personali
Dear captain, Crew Placement Agent, Charter Manager, or Yacht Owner
My name is Dibakar and I am looking for a seasonal or permanent position as a chef/cook on yacht .
. I have completed 9 contract on cruise ship .I am alround chef who have lot of experience and knowledge about all section of galley many of my experience I did hotel, restaurant and cruise ship. I have good knowledge of food & beverages services and house keeping, I can be a extra hand for other
I am ready to take a suitable position. I am very much eager to work on yacht . I have successfully completed all my previous contracts with cruise ship and I will be happy to provide references from my former employers. ‘ I am a resourceful and hard working punctual person and I always strive to give the best service according to the standard.
Please consider me as a candidate, I am available for interview at any time , I have
STCW Basic safety training
proficiency in security awareness
ENG 1
level 2 food safety in catering
security duties
valid C 1 D visa
Indian CDC
SID CARD
crisis management and human behaviour
passenger ship familiarization
BSC in hotel management
Diploma course in cruise galley operation
Competenze Tecniche
food production, food and beverages services, house keeping |
Esperienze, imbarchi |
PERIODO: 04/01/2019 to/07/07.2019
20/05/2018 to 09/11/2018
28/05/2017 to 16/02/2018
06/11/2015 to 16/05/2016
27/02/2015 to 29/08/2015
26/07/2013 to 24/ 04/2014
03/06/2012 to 02/03/2014
04/06/2011 to17/02/2012
10/04/2010 to 15/01/2011
|
UNITA': cruise ship |
TIPO DI IMPIEGO: cook/chef |
PRINCIPALI MANSIONI: food production |
|