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Marinaio
Passaporto Italia
Scheda n. 57281
38 anni,
celibe,
non fumatore
(Genoa GE
Italia)
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Registrazione del: 20/11/2019 |
Visite: 1063 |
Ultimo aggiornamento: 08/02/2021 |
Contatti attivati: 1 |
Disponibile anche come
Deck Hand (mozzo)
Steward
Cuoco
Aiuto Cuoco
Interprete
ove richiesto
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Disponibilità immediata |
il: 08/02/2021 l'utente 57281 ha scritto di essere immediatamente disponibile |
Titoli marittimi |
Nessun titolo marittimo posseduto
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Gente di Mare |
Iscritto
a Genova/Italia,
in 2a categoria
con qualifica:
Maitre d'hotel |
Corsi professionali |
• Antincendio base
• PSSR
• Sopravvivenza e salvataggio
• Elementary First Aid
,Food hygiene and safety level 2, diploma in food and beverage services, power boat level 2, PDSD, ENG1 |
Patente nautica |
patente entro 12 miglia
rilasciata nel 2020 |
Autodichiarazione |
Sono disponibile solo per unità private: ho già svolto incarichi professionali equivalenti a quello per cui mi propongo su unità armatoriali (non charter). |
Navigazione |
8 mesi di navigazione effettiva /
Nessun imbarco a libretto
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Ho navigato su:
S/Y oltre 12mt M/Y oltre 24mt Catamarani
Lingue parlate:
Russo
Inglese
Italiano
Italiano
Titolo di Studio:
Laurea
Esperienza di Ristorazione:
Si
Compenso richiesto:
2500-3000 € mensili netti
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Sono disponibili documenti allegati |
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CV Igor Efremenko
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 08/02/2021
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PDSD
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 06/10/2020
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Reference letter
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(Lettera di Referenze)
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Emissione: 30/06/2020
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Power Boat level 2
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 13/06/2020
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Laurea in Lingue e Culture Straniere
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 18/02/2012
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ENG1
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(Certificato Medico)
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Scadenza: 08/10/2021
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Reference letter
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(Lettera di Referenze)
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Emissione: 12/02/2020
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Certificato di visita biennale
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(Certificato Medico)
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Scadenza: 21/01/2022
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Diploma - Catering and Hotel business and Tourism
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 05/07/2012
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Statement of fire prevention
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(Altro tipo di documento)
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Scadenza: 28/10/2024
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Statement in personal survival techniques
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(Altro tipo di documento)
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Scadenza: 28/10/2024
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Elementary First Aid
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(Altro tipo di documento)
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Scadenza: 29/10/2024
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Personal Safety
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 29/10/2019
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Food Hygiene and Safety Level 2
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(Altro tipo di documento)
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Emissione: 22/11/2019
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Competenze
e Note personali |
Note personali
I am a hard worker and able to work under pressure. I am professional, team player but able to work unsupervised, competent, reliable, responsible, organized. I have a special interest in sports events and adventure travel, I love to meet new people, to learn from them and discover new cultures. I love travelling and do it whenever possible. I enjoy many sports (tennis, soccer, kayak, snowboard, surfing, etc) and participate wherever possible.
Competenze Professionali
Getting the boat ready for the crossing. A full wash down, wiping.
Take care of the teak (scrubbing and two part the teak). Polishing all stainless. Put protection on all stainless. Customer service, cooking and cleaning.
Competenze Relazionali
I believe that, as in many sports, a team has to achieve a goal, that means you need to work all together and help each other. I respect the rules and all jobs. I always try to give my best at any work I have to do. I am precise and attentive to the details. I am sociable and curious to learn.
Competenze Organizzative
I'm good at organizing my work, planning all aspects of the tasks, evaluating the priorities and importance of the work to be done.
Competenze Tecniche
Hard worker, fisicaly and mentally prepared, adjustable, good at listening and followimg instructions. I have a good communicational capacity. I can speak three languages (Russian, Italian, English) |
Esperienze, imbarchi |
PERIODO: May/2018 - September/2018 |
ARMATORE: SY Buriana Charter (PRIVATE) |
UNITA': Sail Yacht charter - 10m |
TIPO DI IMPIEGO: Deckhand/steward/cook |
PRINCIPALI MANSIONI: A full wash-down, wiping, scrubbing and two part the teak. Polishing all stainless. Put protection on all stainless. Receiving guests on board, shopping food and beverage, cooking for the guests, snorkeling with guests. Take care of the customers. |
PERIODO: October/2019 - November/2019 |
ARMATORE: MY Mahalo (PRIVATE) |
UNITA': Power yacht - 30 m |
TIPO DI IMPIEGO: Deckhand |
PRINCIPALI MANSIONI: A full wash-down, wiping, scrubbing and two part the teak. Polishing all stainless. Put protection on all stainless. |
PERIODO: 3th of February/2020 - 12th of February/2020 |
ARMATORE: MY Basmalina 2 |
UNITA': Private MY 42m |
TIPO DI IMPIEGO: Crew chef |
PRINCIPALI MANSIONI: Cooking for 5 crew and helping in the interior |
PERIODO: 02/2020 - 04/2020 |
ARMATORE: Don Chris private SY |
UNITA': 42m S/Y |
TIPO DI IMPIEGO: Deckhand |
PRINCIPALI MANSIONI: General maintenance of the vessel like sanding, varnishing, painting... |
PERIODO: 01/07/2020 - 01/01/2021 |
ARMATORE: M/Y Stella del Nord - 27m (Private) |
UNITA': Power yacht - 27 m |
TIPO DI IMPIEGO: Deckhand |
PRINCIPALI MANSIONI: taking care of the desk, general maintenance, tender driving, assisting the captain in mooring |
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