Marineria.it Yacht Crew Recruitment
Vai alla scheda:
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
Per utilizzare il servizio di ricerca equipaggi devi essere registrato:
   CLICK qui per nuova registrazione...
Utente già registrato per le ricerche? Procedi...
E-mail:
Password:
Password dimenticata? Richiedila!
Registrazione utente: 26/03/2019
Ultimo aggiornamento: 16/03/2021
Visite: 1327
Contatti attivati: 10
Hostess
Passaporto Croatia

Scheda n. 55155
33 anni, nubile
non fumatrice
(Lastovo   Croatia)
Registrazione del: 26/03/2019 Visite: 1327
Ultimo aggiornamento: 16/03/2021 Contatti attivati: 10

Disponibile anche come Hostess Cameriere Cuoco Aiuto Cuoco Subacqueo professionale Guida turistica ove richiesto
Disponibilità improbabile L'utente 55155 NON risulta immediatamente disponibile
Titoli marittimi Nessun titolo marittimo posseduto
Gente di Mare Iscritta a Dubrovnik, in 1a categoria con qualifica: Hostess
Corsi professionali • Antincendio base • PSSR • Sopravvivenza e salvataggio • Elementary First Aid Boat commander and driver license. STCW certificate. PADI Advanced open water diver. Travel Guide and Companion licence.
Patente nautica patente entro 12 miglia rilasciata nel 2006
Autodichiarazione Dichiaro che, per l'incarico da me richiesto, sono in possesso di abilitazioni, Corsi Professionali e libretto di navigazione come richiesto dalla legge per il charter (navigazione commerciale).
Navigazione 12 mesi di navigazione effettiva /
12 mesi di navigazione a libretto
  Ho navigato su: Catamarani   Navi crociera  
Lingue parlate: Serbo-Croato   Inglese   Italiano  
Titolo di Studio: Ist. Professionale Alberghiero
Esperienza di Ristorazione: Si
Compenso richiesto: 2500-3000 € mensili netti
Sono disponibili documenti allegati
Medical (Certificato Medico) Scadenza: 25/02/2023
Passport (Altro tipo di documento) Scadenza: 11/03/2026
Seamans Book (Libretto di Navigazione) Scadenza: 01/03/2026
STCW (Corso professionale) Scadenza: 25/04/2024
Competenze
e Note personali
Note personali
I have spent the last nine plus years developing my skills in customer service, and i am ready for new opportunities.
Competenze Professionali
Dependable, responsible, loyal and dedicated employee with an excellent work record.
Competenze Relazionali
Highly adaptable, positive, proven relationship builder with excellent interpersonal skills.
Competenze Organizzative
Communicate verbally and in writing to answer inquiries and provide information. Active involvement to promote the company via social media. Prepare and manage correspondence, reports and documents. Arrange guest travel and transportation (tours, ferryboat etc.). Handle direct calls from guest. Calculate final bills and receive payment.
Competenze Tecniche
Fluent in English, Italian and Croatian. Beginner (A1) in French and Spanish. Boat commander and driver license. STCW certificate. PADI Advanced open water diver.
Esperienze, imbarchi
PERIODO: March 2018-December 2018
ARMATORE: Viking River Cruise, Basel Switzerland
UNITA': River longship,Length: 443 ft,Year Built: 2014,Capacity: 190 passengers,Decks: 4
TIPO DI IMPIEGO: Dining room server
PRINCIPALI MANSIONI: Dining room server Greeting and welcoming customers to the restaurant and show them to their seats. Present the menu options and make recommendations on chef's daily briefing. Deliver the order and check customer satisfaction with the dishes. Ask for fee

PERIODO: May 2011 ? September 2012
ARMATORE: Disney Cruise Line
UNITA': Ocean cruise,length of 1,114.7 ft ,4,000 passengers and a crew of 1,458,
TIPO DI IMPIEGO: Dining room server
PRINCIPALI MANSIONI: Dining room server Greeting and welcoming customers to the restaurant and show them to their seats. Present the menu options and make recommendations on chef's daily briefing. Deliver the order and check customer satisfaction with the dishes. Ask for fee

PERIODO: Luglio 2019/Settembre 2019
ARMATORE: Privato
UNITA': Catamaran Lagoon 560
TIPO DI IMPIEGO: Stewardess
PRINCIPALI MANSIONI: Guest service; preparing meals and bartending. Cabin service and detailing. Polishing - glassware, flatware, silverware. Refrigerated drinks restocking and food as well. Laundry - guest and crew. Assisting with lines and fenders on deck. Ordering food and beverage. Professionally interacting with guests, providing excellent service in every aspect of their on-board experience.