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Registrazione utente: 03/04/2018
Ultimo aggiornamento: 03/05/2021
Visite: 1407
Contatti attivati: 12
Cuoco professionista
Passaporto Italia

Scheda n. 52342
54 anni, nubile
non fumatrice
(Scafati SA  Italia)
Registrazione del: 03/04/2018 Visite: 1407
Ultimo aggiornamento: 03/05/2021 Contatti attivati: 12

Disponibile anche come Cuoco ove richiesto
Disponibilità immediata il: 25/04/2021 l'utente 52342 ha scritto di essere immediatamente disponibile
Titoli marittimi Nessun titolo marittimo posseduto
Gente di Mare Iscritta a Raffaela, in 2a categoria con qualifica: Capo cuoco/Chef
Corsi professionali • Antincendio base • PSSR • Sopravvivenza e salvataggio • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza Professional Course Chefs from Gualtiero Marchesi Academy. Milan, Italy. Festive Food, Simply Bread Make, Bake and Decorative. Westminster College. London, UK. Level 2 Award in Food Safety Catering. HACCP Food hygiene level 2.
Patente nautica non in possesso di patente nautica
Autodichiarazione Dichiaro che, per l'incarico da me richiesto, sono in possesso di abilitazioni, Corsi Professionali e libretto di navigazione come richiesto dalla legge per il charter (navigazione commerciale).
Navigazione 1 anni e 10 mesi di navigazione effettiva /
7 mesi di navigazione a libretto
  Ho navigato su: M/Y oltre 24mt  
Lingue parlate: Italiano   Inglese   Italiano
Titolo di Studio: Ist. Professionale
Esperienza di Ristorazione: Si
Compenso richiesto: non dichiarato
Sono disponibili documenti allegati
Curricula (Altro tipo di documento) Emissione: 03/05/2021
Mediterranean_Portfolio. (Altro tipo di documento) Emissione: 01/02/2021
Biennale/Eng1 (Certificato Medico) Scadenza: 02/02/2023
Certificate cookery course SFOGLINA. (Altro tipo di documento) Emissione: 17/10/2020
Certificate cookery course (Altro tipo di documento) Emissione: 01/01/2012
Academy Professional Gourmet Course (Altro tipo di documento) Emissione: 22/01/2016
Reference DESTINY (Lettera di Referenze) Emissione: 30/07/2019
Reference ANYTHING GOES V (Lettera di Referenze) Emissione: 25/09/2019
Reference REBECCA V (Lettera di Referenze) Emissione: 15/10/2018
Handmade Pasta Cookery Portfolio. (Altro tipo di documento) Emissione: 11/12/2020
Gourmet portfolio. (Altro tipo di documento) Emissione: 11/12/2020
HACCP / Food Hygien level 2. (Altro tipo di documento) Scadenza: 31/08/2023
Commissario di Bordo certificato/Purser Certificate. (Altro tipo di documento) Scadenza: 18/06/2022
Registrazione IMO Certificati Gente di Mare / IMO registration. (Corso professionale) Scadenza: 22/07/2022
Competenze
e Note personali
Note personali
I did various experience, with families as private chef and for restaurants. The creativity and manual skills, the organizational sense and professionality have allowed me to grow in this field developing also skills as gourmet and International cuisine. I am easy and reliable person, hard-working, self-motivated and a confident with also management experience. I am capable to work on my own initiative at all times. With a great background I'll be happy to travel worldwide sharing new experiences.
Competenze Professionali
Silver and table service, floreal composition, tender drive.
Competenze Relazionali
Team worker, as well as I've great service skills I followed also junior stewardess.
Competenze Organizzative
Higly organized, budget control, weekly report if requested, storage and food inventory.
Competenze Tecniche
Web Master and DTP course. Microsoft, excell, poerpoint and photoshop ecellent level. System Windows and Mac. Intranet and internet.
Esperienze, imbarchi
PERIODO: 12/2017 - 03/2018
ARMATORE: Grimaldi Euromed SPA - Commercial.
UNITA': +223m Cruise Ship.
TIPO DI IMPIEGO: Cook.
PRINCIPALI MANSIONI: Responsible of row vegetables dishes for more or less 100 people per day, general help for restaurant and self-service including patisseries. Daily meals for 140 Event Christmas preparation plus events for max 1.200 people. Daily storage and cells temperature control. Daily sanitation, high hygiene level. Crew cook.

PERIODO: 06/2018-07/2018
ARMATORE: SIGNORA DEL VENTO - Charter.
UNITA': 85m Vessel.
TIPO DI IMPIEGO: Head chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Reorganize new menu for crew and events. Crew cook trainer. Temperatures and stock control, supplies order.

PERIODO: 08/2018-09-2018
ARMATORE: REBECCA V - Charter and private.
UNITA': 26 m M/Y
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef
PRINCIPALI MANSIONI: Kitchen responsible, cook for the owners and guest (7 children and 8 adults), plus crew of four. Stock control, shopping.

PERIODO: 4/19-05/19
ARMATORE: MY SANDS - Charter and private.
UNITA': 36m M/Y.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Main rule preparations for yacht shows to Nice (FR) and Viareggio (IT). Crew and owners chef.

PERIODO: June/2019 - July 30
ARMATORE: DESTINY - Charter and private.
UNITA': 28m M/Y.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Provisioning for max 11 guests plus 4 crew. Diet based on Mediterranean and Italian cuisine. Fish and shellfish were the principal dishes, then pasta, barbecue, baking, pizza and patisserie. Italy and France.

PERIODO: 07 - 2019
ARMATORE: PICK UP - Private.
UNITA': 45m M/Y.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Freelance Chef for owners and 9 of crew. Mediterranean and healty cuisine. Reorganization galley.

PERIODO: 08-09 2019
ARMATORE: ANYTHING GOEAS V - Charter and private.
UNITA': 35m M/Y.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Guest max 10 plus crew of 6. Experience of 14 days with Saudi Royal family cooking Mediterranean and fusion cuisine, plus patisseries. Birthday party with cakes and patisseries. Italy and France

PERIODO: 08 - 2019
ARMATORE: MAJE - Private.
UNITA': 25m M/Y.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Cooking for crew three meals per day. International breakfast and dinner gourmet, for two owners and two guests, based on four dishes. Starter, soup, pasta, second dishes as fish or meat, dessert. Owner birthday party.

PERIODO: 12-2019 / 09 - 2020.
ARMATORE: AB NORMAL - Private.
UNITA': 30m - Explorer.
TIPO DI IMPIEGO: Sole Chef.
PRINCIPALI MANSIONI: Chef for two owners on board all the time,and 4 guests for 1 month, 5/6 crew including chef. Cooking fresh daily food: Italian, Mediterranean, Asian, French and American. Formal service, most of the food preparation was gourmet. Fresh daily baking like bread and desserts twice per day. Fresh daily handmade bread, pasta and pizza. Handmade vegetables preserves and sweet sauce. Badget control, daily galley sanitation, high hygiene level, high quality selection food for owners and guests, and crew. Special food preparation for gluteen free guest and two vegetarian crew member. Florida-Caribbean-Bahamas.