• Profilo 46771
  • Registrazione: 28/06/2016
    Ultima visita: 25/11/2022
  • Cuoca
  • Single 40 anni, Fumo
    Residente a: San Vito al Tagliamento (PN) Italia
    Passaporto: Italia
  • Anche disponibile come:
    Cuoca
  • Competenze aggiuntive:
    Esperienza in ristoranti
  • Disponibilità incerta
  • Vaccinazione Covid-19 non dichiarata
  • Compenso richiesto: 4000-5000
  • Offerte di lavoro ricevute: 14
  • Lingue: Italiano Inglese Spagnolo Russo
  • Titolo di studio: Liceo Scientifico
  • NO Titoli / Certificazioni
  • Corsi e Abilitazioni professionali
    STCW Basic Training (4 corsi)
    Antincendio Avanzato
    First Aid
    CERTIFIED RESCUE DIVER with more then 350 dives STCW95/10
  • NO Libretto di Navigazione
  • Esperienze da aggiornare
  • NO esperienza di vela
  • NO patente nautica
  • Documenti allegati disponibili per la lettura
  • Altro tipo di documento
    Data di scadenza: 01/01/2026
  • Info aggiuntive
  • Note personali
    CV attached Creative and a self-motivated person. Able to manage short deadlines and work under pressure. Very organised and tidy with an impeccable attention to details. I fluently speak four languages, English, Spanish, Italian and Kiswahili.
  • Capacità e competenze
    Extensive background in sailing: S/Y BLACKWOOD OF LONDON, a 33mt Goletta, 30m SY WALLY LOVE, SY Swallows and Amazon, Ophira and Tugela. Plus several MY under the belt too. Michelin Starred Restaurant culinary trained. Italian passport and Spanish NIE.  Actually based in A Coruña, Spain. Mostly looking for short term gigs ( 1/4 weeks ) daily rate 250€
  • Esperienze di navigazione
  • Periodo: 04/2008
    Unità: 33m SY
    Destinazione d'uso, zona: Private SY
    Ruolo ricoperto: Chef/Stew
    Mansioni e responsabilità: second cook and hostess
  • Periodo: spring/ summer 2010
    Unità: 33m SY
    Destinazione d'uso, zona: Armatore Privato
    Ruolo ricoperto: Solo Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Summer / winter 2016
    Unità: 30mt MY
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Solo Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Spring 2017
    Unità: 27m SY
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Summer 2017
    Unità: 30m MY
    Destinazione d'uso, zona: Private
    Ruolo ricoperto: Chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.
  • Periodo: Spring 2018 - temporary role
    Unità: 37m MY
    Destinazione d'uso, zona: privato
    Ruolo ricoperto: solo chef
    Mansioni e responsabilità: Running and managing a galley. Food hygiene, safe food handling, provisioning. Keeping the owners and crew well fed with healthy balanced meals.