Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 23/11/2020
Last update: 07/12/2020
Visits: 1058
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 60002
24 years, single,
smoker
(Genova GE  Italy)
Registered on: 23/11/2020 Visits: 1058
Last update: 07/12/2020 Contacts: 0
Uncertain availability Candidate 60002 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Genova, in 3 Category Qualification: Third Cook
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza -Attestato di addestramento per il personale marittimo e altro personale su navi passeggeri. Attestato di addestramento alle attività di security per il personale marittimo.
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 11 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: Cruising Ships  
Spoken Languages: Italian  English  Albanian 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: No
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Sono una persona semplice, simpatica, sincera e obbiettivo. Ho frequentato la scuola alberghiero e perciò ho quasi sempre lavorato nell’ambito culinario.Amo buttarmi in nuove esperienze, pormi sempre dei nuovi obbiettivi, appunto iniziare a lavorare sugli yacht è il mio più grande obbiettivo da raggiungere per il momento.
Soft skills
Per quanto riguarda l’ambiente della cucina il lavoro di squadra è fondamentale. Personalmente ho avuto la fortuna di incrementare la mia capacità relazionali e di “team work” durante la mia esperienza lavorativa sulle navi da crociera, essendo che lavoravo con molte persone provenienti da qualsiasi parte del mondo.
Organizational skills
Durante il mio percorso lavorativo ho realizzato che: organizzazione e lavoro di squadra sono fondamentali per qualsiasi lavoro, principalmente in cucina. Ho acquisito grande capacità organizzative e comunicative.
Experiences
Number of boardings
Period: Da agosto 2018— a Gennaio 2019
Owner: Costa Crociere ( Costa Diadema )
Unit: Nave da Crociera
Employment: Aiuto cuoco
Main Tasks: