• Profile 59982
  • Registered: 11/21/2020
    Last seen: 04/13/2021
  • Current position: LU
  • Deckhand
  • Single 49 y.o. Non smoker
    Resident in: Viareggio (LU) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Deck Officer Deckhand Cook Second Cook Waiter Bartender
  • More skills:
    Experience in restaurants
  • Uncertain availability
  • Covid-19 vaccination unknown
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 0
  • Speaking: Italian English
  • Education: Hotel Management School
  • NO Certificates of Competency
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    Haaccp - Barman - Chef - Patente Nautica
  • Registered in 1° category in Viareggio as: Deckhand
    11 years on Seaman's Book
  • Navigation experience: 11 years 2 months
  • NOT qualified for sailboats
  • Power Boat Coastal issued in: 2012
  • Attached documents available for reading
  • Other document
    Issued: 01/30/2021
  • Additional info
  • Personal Notes
    Persona seria e professionale allegro e attento alla pulizia e puntualità.
  • Competencies
    Esperienza per qualsiasi tipo di lavori in coperta e manovre di ormeggio.
  • Soft skills
    Lavorare in gruppo in armonia e serenità ai fini di fornire informazioni e un servizio il più esaustiente possibile.
  • Organizational skills
    Esperto di cucina e organizzazione di cambusa e tutto ciò che concerne l'approvvigionamento per la crociera.
  • Sea experience
  • Period: 02/2013 - 12/2019
    Unit: M/Y mt. 36
    Intended use, area: Privato
    Role held: Chef di Bordo
    Main Tasks: Approvvigionamento e Cucina
  • Period: 02/2012 - 12/2013
    Unit: M/Y mt. 46
    Intended use, area: Privato
    Role held: Chef di Bordo
    Main Tasks: Approvvigionamento e Cucina
  • Period: 02/2009 - 12/2012
    Unit: M/Y mt.34
    Intended use, area: Privato/Charter
    Role held: Chef di Bordo
    Main Tasks: Approvvigionamento e Cucina
  • Period: 02/2008 - 10/2008
    Unit: M/Y mt. 38
    Intended use, area: Commerciale
    Role held: Cuoco/Marinaio
    Main Tasks: Coperta e Cucina
  • Period: 02/2005 - 10/2006
    Unit: M/Y mt. 44
    Intended use, area: Privato
    Role held: Chef di Bordo
    Main Tasks: Approvvigionamento e Cucina
  • Period: 02/2001 - 10/2002
    Unit: M/Y mt. 54
    Intended use, area: Privato
    Role held: Chef di Bordo
    Main Tasks: Approvvigionamento e Cucina