Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 31/05/2020
Last update: 10/02/2021
Visits: 7525
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 58554
25 years, single,
non smoker
(Roma RM  Italy)
Registered on: 31/05/2020 Visits: 7525
Last update: 10/02/2021 Contacts: 0

Also available as • Sailor • Steward • Purser • Cook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 58554 may not be immediately available
Certificate of competency • Purser
Seafarer's Registration Registered in , Qualification: Not Decleared
Professional Courses • Basic Firefighting • Advanced Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza • Crowd Management Training
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 1 years , 2 month yachting/marine Experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: Cruising Ships  
Spoken Languages: Italian  English 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: No
Expected Salary: Not decleared
Attached documents are available
Curriculum (Other document) Issued: 31/05/2020
Additional personal info and skills Personal Notes
Ho iniziato a lavorare come cuoco nel 2013 durante le stagioni estive, non appena ho finito il liceo ho iniziato a tempo pieno in un club privato in Toscana . Nel 2017, spinto dalla voglia di viaggiare e di incontrare nuove persone, ho deciso di partire sulle navi da crociera, lavorandoci per due anni. Durante questo periodo ho avuto la possibilitą di migliorare le mie capacitą di parlare in inglese ed ho imparato come adattarmi in un'equipe multiculturale ma mi ha dato anche un grande senso di responsabilitą.Dopo aver frequentato un master in Food & Beverage management nel 2019 e dopo un tirocinio di 9 mesi presso Msc Crociere sono imbarcato a gennaio del 2020 come allievo commissario su Msc Magnifica.
Competencies
Preciso, affidabile, puntuale e responsabile
Soft skills
capacitą di lavorare in team e grande flessibilitą
Technical skills
Ottimo uso del Computer e di programmazione in generale
Experiences
Number of boardings
Period: Luglio 2017/gennaio 2018
Owner: Costa Crociere
Unit: Nave da crociera
Employment: Cuoco
Main Tasks: Ho lavorato nella stazione di salsa della nave da crociera Costa Neoclassica Principali responsabilitą: mantenere organizzata e pulita la postazione, preparare la salsa e le portate principale della giornata.

Period: Aprile 2018 - settembre 2018
Owner: Costa Crociere
Unit: Nave da crociera
Employment: Cuoco
Main Tasks: Ho lavorato nel buffet "lido". della nave da crociera Costa Magica Principali responsabilitą: assicurare che tutto il cibo sia disposto secondo le procedure aziendali e seguendo gli standard di layout