Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
 
Registered on: 15/12/2019
Last update: 27/08/2020
Visits: 7414
Contacts: 2
Chef
Passport Italy

Profile n. 57402
58 years, single,
non smoker
(Rapallo GE  Italy)
Registered on: 15/12/2019 Visits: 7414
Last update: 27/08/2020 Contacts: 2

Also available as • Cook - if required
Uncertain availability Candidate 57402 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Imperia, in 2 Category Qualification: Crew Cook Trainee
Professional Courses • Basic Firefighting • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 30 years yachting/marine Experience
3 Years , 2 months proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: S/Y 24M +   M/Y 50M +   Gulets 24M +  
Spoken Languages: Italian  English  French  Spagnolo
Education: Middle Schools
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Attached documents are available
Curriculum Vitae (Professional Course) Issued: 15/12/2019
Additional personal info and skills Personal Notes
É piú di 30 anni che lavoro nel diporto, la convivenza con gli equipaggi non ha mai creato problemi caratteriali essendo una persona estroversa e tollerante.Rispetto il lavoro degli altri e pretendo lo stesso per il mio.Ho lavorato su s/y e m/y maggiormente su bandiera straniera quindi sul mio libretto italiano nn ho le qualifiche che rispecchiano le mie esperienze lavorative.La cucina é la mia passione principale,il mare é la mia seconda.Ho avuto un ristorante e fatto esperienze in Spagna ,in Russia e in hotel 5 stelle cercando di assorbire le varie esperienze.Gli armatori e gli equipaggi hanno sempre apprezzato la mia cucina perché utilizzo prodotti genuini con sapori mediterranei e casalinghi.grazie
Competencies
Da quando ero bambina ho cominciato a fare vela con la mia famiglia che da generazione sono marinai e ristoratori e io ho assorbito queste qualifiche.
Soft skills
Non ho mai avuto problemi a lavorare con i membri dell equipaggio anzi mi interessa collaborare perché il lavoro e i rapporti si fortificano se ci si aiuta l uno con l altro.
Organizational skills
il mio lavoro in cucina mi obbliga ad avere doti organizzative sia nella ristorazione che in amministrazione.
Technical skills
Ho competenze con computer e macchinari
Experiences
Number of boardings
Period: 1982/2019
Owner: Privato e commerciale
Unit: L ultima vela 65 m.
Employment: Chef
Main Tasks: Responsabile cambusa e cucina nazionale e internazionale