Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 13/05/2019
Last update:
Visits: 7524
Contacts: 0
Chef
Passport Italy

Profile n. 55675
37 years, single,
non smoker
(Massa MS  Italy)
Registered on: 13/05/2019 Visits: 7524
Last update: Contacts: 0

Also available as • Cook • Second Cook - if required
Uncertain availability Candidate 55675 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Medical care • Familiarizzazione alla Sicurezza PBL2 e VHF
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 12 Months of yachting/marine experience
12 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: M/Y 24M +  
Spoken Languages: Italian  Portuguese  English 
Education: Secondary school for languages
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Attualmente sto seguendo il processo di ricerca di una posizione come Chef su una barca a motore o a vela. La mia passione per la cucina sta nelle competenze che ho avuto la fortuna di acquisire durante i miei 3 anni di esperienza a bordo di yachts a motore. La mia precedente nave mi ha permesso di acquisire conoscenze in situazioni di alta pressione per un programma di doppia stagione con un equipaggio di 14 persone, oltre ad essere stato molto coinvolto nella preparazione del cibo per l'armatore. Manutenzione della cambusa, cantiere navale invernale, budgeting, provisioning. Mi piace molto la natura varia di questo settore e le opportunitą che mi offre per ampliare le mie capacitą e continuare a crescere nella mia carriera.
Experiences
Number of boardings
Period: nov 2017 a Maggio 2019
Owner: Privato
Unit: 67m M/Y
Employment: Sous Chef
Main Tasks: Sous Chef

Period: APRILE 2016 A sETTEMBRE 2017
Owner: Privato
Unit: 23m M/Y
Employment: Stew/Cook
Main Tasks: Stew/Cook