Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 01/05/2019
Last update: 20/06/2020
Visits: 1336
Contacts: 3
Chef
Passport Italy

Profile n. 55548
49 years, married
non smoker
(Torre del Greco NA  Italy)
Registered on: 01/05/2019 Visits: 1336
Last update: 20/06/2020 Contacts: 3

Also available as • Cook - if required
Uncertain availability Candidate 55548 may not be immediately available
Availability in team
Also available in team with
(check profile Mio cognato)
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Torre del Greco, in 2 Category Qualification: First Cook
Professional Courses • Basic Firefighting • Advanced Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Ship Security Officer
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 6 Months of yachting/marine experience
6 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: Commercial Vessels   Fishing Vessel  
Spoken Languages: Italian  English  Italian  Italiano
Education: Middle Schools
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Dal 01/06 dell?anno 1988 al 30/09 dell?anno 1989 ho lavorato come aiuto cuoco presso Grand Hotel Chiaia Di Luna, Ponza. Dal 01/04 al 31/10 dell?anno 1990 ho lavorato sempre come aiuto cuoco presso Hotel Castelsandra, San Marco Di Castellabate. Dal 01/03 al 31/10 dell?anno 1991 ho lavorato come cuoco capopartita presso Hotel Bajamar, Formia (Italia). Dal 01/06 dell?anno 1994 al 01/02 dell?anno 2000 ho lavorato come cuoco capopartita, responsabile primi piatti presso Holiday inn, Napoli (Italia). Dal 01/04 dell?anno 2000 al 31/12 dell?anno 2018 ho lavorato come secondo chef, responsabile linea calda e primi piatti presso Vesevus alberghi turistici, Boscotrecase (Italia). Dal 30/07 dell?anno 2019 al 30/09 dell?anno 2019 ho lavorato con la qualifica di primo cuoco svolgendo la mansione di cuoco equipaggio con Grimaldi Group Dal 25/11 dell?anno 2019 al 28/02 dell?anno 2020 ho lavorato con la qualifica di primo cuoco svolgendo la mansione di cuoco equipaggio
Competencies
No io riconosciuti diplomi.
Soft skills
Essere capaci di soddisfare le esigenze a bordo con la qualifica di primo cuoco
Experiences
Number of boardings
Period: 05/05/2018 al 21/09/2018
Owner: Bottiglieri
Unit: 45mt
Employment: Sottocapo cuoco-sous chef
Main Tasks: Sous chef (cuoco)