Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 22/01/2019
Last update: 14/05/2019
Visits: 7414
Contacts: 1
Chef
Passport Italy

Profile n. 54446
47 years, single,
smoker
(Bacoli NA  Italy)
Registered on: 22/01/2019 Visits: 7414
Last update: 14/05/2019 Contacts: 1

Also available as • Sailor • Deckhand • Stewardess • Waiter • Cook • Second Cook • Barman • Secretary • Lifeguard • Sailmaker • Diving Guide • Patented Diver • Tourist Guide - if required
Uncertain availability Candidate 54446 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses 2013 - Corso Sub- Open Water Diver - PADI - 2014 - Corso di Vela d'Altura presso il club nautico Monte di Procida - Napoli - Libretto Sanitario Abilitazione alla Commercializzazione S
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 7 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: M/Y 50M +   M/Y 24M +   M/Y up to 24mt  
Spoken Languages: Italian  Spanish  English 
Education: Training School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Ho lunga esperienza nel settore imprenditoriale nel settore Tessile, e della Produzione in serie Ristorazione Alimenti e Bevande - Alcolici e Super -Alcolici Titolare Locale " Asteria " Disco Pub - Bologna - Titolare Ristorante RaRistoSvago - Pozzuoli - Carattere Intrapendente, Determinato, Organizzativo, e Problem Solving Lavoro per Obiettivi , mi piacciono le Sfide Personali e Professionali. Ambizioni : Trasformare l'Impossibile in Possibile
Competencies
Competenze nel Settore Ristorazione " Five Star" Menu', Alimenti, Ricette, Piatti, Servizio, Ricerca Merceologica, Cucina Vegetariana, Pesce, Carne, Dolci, Cucina Internazionale Vino Spumanti e Champagne, Cocktail, Alcolici, Analcolici, Super-Alcolici, Cocktail Internazionali. la ristorazione e l'accoglienza sono le mie specialitÓ. responsabile delle risorse umane, amministrazione spese,carichi e scarichi.
Soft skills
Capacita' di adattamento, Socievole, Discreta, Solare, amo il Rischio e l'Avventura e la vita in mare
Organizational skills
Capacita' di lavorare in Team, Ottima Organizzazione nel lavoro di Squadra, Ottime Capacita' Organizzative
Technical skills
Cuoca Cucina Mediterranea , Cucina Gourmet Cucina Vegetariana, Cucina Internazionale Bar-man Cocktail Nazionali ed Internazionali Somelier Vini e Spumanti Servizio Silver Plated
Experiences
Number of boardings
Period: 22/04/2018-04/09/2018
Owner: ARMATORE PRIVATO
Unit: 25M MY
Employment: CUOCA HOSTES
Main Tasks: CUOCA

Period: 01/07/2017-31/08/2017
Owner: armatore privato
Unit: 20 m vela
Employment: cuoca
Main Tasks: cuoca- Hostess