Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 05/12/2018
Last update: 17/12/2019
Visits: 7524
Contacts: 3
Chef
Passport Italy

Profile n. 54193
51 years, married
non smoker
(Montelepre PA  Italy)
Registered on: 05/12/2018 Visits: 7524
Last update: 17/12/2019 Contacts: 3

Also available as • Sailor • Cook - if required
Uncertain availability Candidate 54193 may not be immediately available
Certificate of competency • Polyvalent employee • Purser
Seafarer's Registration Registered in Palermo, in 2 Category Qualification: Executive Chef
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Familiarizzazione alla Sicurezza • RO/RO Training Diploma cuoco professionisti
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 8 years yachting/marine Experience
7 Years proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: S/Y 24M +   M/Y 24M +   Commercial Vessels  
Spoken Languages: Italian  Spanish  English  Francese
Education: Technical High School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Carattere socievole ,puntiglioso sul lavoro , cerco sempre di risolvere i problemi che si presentano , dal 2007 al 2012 ho gestito e diretto il mio personale bistrot a Palermo, crescere e migliorarmi sicuramente e la mia ambizione
Competencies
Buona conoscenza delle imbarcazioni anche se lavoro prevalentemente in cucina mi muovo bene anche in coperta
Soft skills
Lavoro principalmente solo in.cucina ma so fare squadra , avendo lavorato per diversi anni su NAVI commerciali.
Organizational skills
Avendo avuto un ristorante di proprietą ho gestito dipendenti e mi sono occupato della gestione produttiva e gestione bilanci dell'attivitą.
Technical skills
Uso bene il computer lavoro sia in exel che word.
Experiences
Number of boardings
Period: 07/1987-03/200
Owner: SI.RE.MAR.
Unit: MOTORE
Employment: CUCINA
Main Tasks: PREPARAZIONI PIETANZE FREDDE E CALDE

Period: 04/2000- 05/2007
Owner: GRIMALDI GRANDI NAVI VELOCI
Unit: MOTORE
Employment: CUCINA
Main Tasks: PREPARAZIONE PRIMI E SECONDI PIATTI

Period: Maggio 2012 - Ottobre 2012
Owner: M/Y Pampero Ferretti 85
Unit: Motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: Responsabile vivande preparazione prime colazioni , dolci , pane , primi e secondi piatti . Specializzato in cucina.mediterranea

Period: Maggio 2013 - Settembre 2013
Owner: Riva 75
Unit: Motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: RESPONSABILE CUCINA . Specializzato in cucina.mediterranea francese medeuropea

Period: Maggio 2014- Settembre 2014
Owner: Riva 75
Unit: Motore
Employment: Cuoco
Main Tasks: Responsabile cucina e vivande . Specializzato in cucina mediterranea , francese, medeuropea . Seafood

Period: Giugno 2015 -dicembre 2015
Owner: M/Y Zambezi ag. TERZI E TERZI
Unit: MOTORE (Charter)
Employment: CUOCO
Main Tasks: Gestione cucina e vivande , Cucina mediterranea , francese , continentale, medeuropea , seafood. Dolci , pane , pizza , pasta fresca

Period: Giugno2016-Settembre 2018
Owner: M/Y ZAMBEZI ag.Seascape
Unit: TECNEMA.95 MOTORE (charter)
Employment: Cuoco
Main Tasks: Gestione cucina e vivande . Cuci a mediterranea , francese, medeuropea , greca indiana. Preparo.dolci ,pane ,pizza,