Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
     
Registered on: 01/06/2018
Last update: 06/06/2018
Visits: 1061
Contacts: 6
Chef
Passport Italy

Profile n. 53037
35 years, single,
non smoker
(Biella BI  Italy)
Registered on: 01/06/2018 Visits: 1061
Last update: 06/06/2018 Contacts: 6

Also available as • Stewardess • Cook • Second Cook • Pastrycook - if required
Uncertain availability Candidate 53037 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses NO IMO Courses or Specific Professional Quaification
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience but I'm available just for private Units: I have job-related professional experience on Yachting Units and abilities to perform the functions of the position I'm applying for.
Experience 7 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: S/Y 18M +  
Spoken Languages: Italian  English  Francese
Education: Bachelor's Degree
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: Not decleared
Additional personal info and skills Personal Notes
Persona solare e sorridente; sono molto indipendente e determinata nel raggiungere gli obbiettivi prefissati. Amo da sempre viaggiare e per questo ho spesso cercato di trovare lavori che mi permettessero di allargare i miei orizzonti, grazie anche alla professione di cuoca.
Competencies
Grande organizzazione, pulizia e ordine
Soft skills
Grande spirito di adattamento, dovuto anche ad anni di esperienza nei rifugi in alta quota, non solo ai miei due imbarchi; predisposizione a trovare un'armonia nel gruppo di lavoro in cui mi inserisco, sempre disponibile e tendenzialmente disposta al sacrificio, fintanto che amo ciò che faccio.
Experiences
Number of boardings
Period: 06/2014- 09/2014 07/2015-09/2015
Owner: armatore privato
Unit: unità vela, ketch 72 piedi
Employment: Cuoca
Main Tasks: Gestione della cambusa in tutti suoi aspetti, dalla cucina all'organizzazione dei menu, nonché gestione della spesa e pulizie sottocoperta; all'occorrenza aiutavo anche alle pulizie in coperta.

Period: 07/2015-09/2015
Owner: armatore privato
Unit: unità a vela, ketch 72 piedi
Employment: Cuoca
Main Tasks: Gestione della cambusa, organizzazione dei menu e delle spese, nonchè pulizie; all'occorrenza aiutavo anche nelle pulizie in coperta e durante le manovre di ormeggio.