Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
 
Registered on: 07/05/2018
Last update: 28/09/2018
Visits: 1036
Contacts: 1
Chef
Passport Italy

Profile n. 52736
39 years, married
smoker
(Varazze SV  Italy)
Registered on: 07/05/2018 Visits: 1036
Last update: 28/09/2018 Contacts: 1

Also available as • Steward • Waiter • Cook • Lifeguard • Patented Diver - if required
Uncertain availability Candidate 52736 may not be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses Brevetto bagnino di salvataggio piscina e mare
Nautical Licence Nautical licence within 12 Miles Released 2017
Statement I have Yachting Experience but NEVER worked as a professional Onboard a Yacht. NO Specific Qualifications for Charter Yachts. NO Seaman book.
Experience 3 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: No experience decleared.
Spoken Languages: Italian  French 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: 3000-4000 € net salary per month
Additional personal info and skills Personal Notes
Sono Luca, italiano, cuoco. Vivo in Liguria, dove mi sono trasferito da poco, dopo aver gestito per molti anni L?azienda di famiglia. Ho deciso quindi di riprendere la mia passione, quella per la cucina e unirla quella per il mare, in cui ho sempre navigato in barca a vela.
Competencies
Sono un ottimo cuoco, ho acquisito esperienza presso rinomati ristoranti italiani. Ho una grande passione per il mio lavoro e per il mare.
Soft skills
Ottime capacitą di relazione, ottima educazione, agisco con la massima discrezione e affidabilitą.
Organizational skills
Capacitą di organizzazione e pianificazione cucina e a mio agio nell?improvvisazione.
Experiences
Number of boardings
Period: 04/2007 inizio -10/07 fine imbarco
Owner: Privato
Unit: 44 piedi vela
Employment: Mozzo/cuoco
Main Tasks: