Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 04/04/2018
Last update: 20/05/2020
Visits: 1051
Contacts: 9
Chef
Passport Italy

Profile n. 52368
33 years, single,
non smoker
(la spezia SP  Italy)
Registered on: 04/04/2018 Visits: 1051
Last update: 20/05/2020 Contacts: 9

Also available as • Captain • Sailor • Skipper • Crewman • Deckhand • Chief Stewardess • Stewardess • Chief Steward • Steward • Waiter • Cook • Second Cook • Barman • Pastrycook • Pizza Maker • Personal trainer • Interpreter • Secretary • Sailing Expert • Tourist Guide • Tourist expert • Team-builder - if required
Uncertain availability Candidate 52368 may not be immediately available
Availability in team
Also available in team with
(check profile lavoro abitualmente in un team e sono in grado di gestirne uno)
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration No Seafarer's Registration Certificate
Professional Courses • Basic Firefighting • Advanced Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid Corso di cucina intensivo: BallyMaloe Cookery School Specializzato in cucina mediterranea, organica e sana. Italian, French, Asian Cusine
Nautical Licence Nautical licence within 12 Miles Released 2010
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 10 years yachting/marine Experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: S/Y 12M +   M/Y 24M +   M/Y up to 24mt  
Spoken Languages: Italian  French  English 
Education: Bachelor's Degree
Food and Beverage experience: No
Expected Salary: 3000-4000 € net salary per month
Additional personal info and skills Personal Notes
30 anni laureato non fumatore. Dal 2010 lavoro sulle navette del cantiere Custom Boat Montecarlo, referenziabile. Dal 2016 ho avuto diverse esperienze positive prima come marinaio, poi come comandante ed infine come chef su Riva 88 Domino Super dove ho gestito gli interni autonomamente e aiutato quotidianamente nelle manovre gli altri due membri dell'equipaggio. Ho la passione per la buona cucina e sono in grado di gestire un equipaggio. Ho appena concluso il prestigioso corso intensivo di cucina BallyMALOE (www.cookingisfun.ie) dove ho accresciuto il mio livello di chef concentrandomi sulla preparazione di piatti sani, bilanciati, organici e di alta qualità. Fra le tecniche imparate ho acquisito la gestione e la programmazione di svariati tipi di menu a partire dalla cucina italiana a quella francese, a quella orientale. Ad Aprile 2019 rinnoverò il mio STCW.
Competencies
ottime capacita relazionali e comunicative parlo inglese francese italiano
Soft skills
lavoro in team senza problemi e sono in grado di coordinarne uno.
Technical skills
in grado di utilizzare strumenti elettronici, computer ecc. Private Chef
Experiences
Number of boardings

Period: 2016
Owner: Private
Unit: M/Y Ferretti 72
Employment: capitano
Main Tasks:

Period: 2017
Owner: Private
Unit: Azimut 62
Employment: Capitano
Main Tasks:

Period: 2018
Owner: Private
Unit: Riva 88 opera super
Employment: Chef + Gestione interni
Main Tasks: