|
|
Chef
Passport Italy
Profile n. 52368
33 years,
single,
non smoker
(la spezia SP
Italy)
|
Registered on: 04/04/2018 |
Visits: 1051 |
Last update: 20/05/2020 |
Contacts: 9 |
Also available as
•
Captain
•
Sailor
•
Skipper
•
Crewman
•
Deckhand
•
Chief Stewardess
•
Stewardess
•
Chief Steward
•
Steward
•
Waiter
•
Cook
•
Second Cook
•
Barman
•
Pastrycook
•
Pizza Maker
•
Personal trainer
•
Interpreter
•
Secretary
•
Sailing Expert
•
Tourist Guide
•
Tourist expert
•
Team-builder
- if required
|
Uncertain availability |
Candidate 52368 may not be immediately available |
Availability in team
|
|
Certificate of competency |
No Certificate of competency
|
Seafarer's Registration |
No Seafarer's Registration Certificate
|
Professional Courses |
• Basic Firefighting
• Advanced Firefighting
• PSSR
• Survival and Rescue
• Elementary First Aid
Corso di cucina intensivo: BallyMaloe Cookery School
Specializzato in cucina mediterranea, organica e sana.
Italian, French, Asian Cusine |
Nautical Licence |
Nautical licence within 12 Miles
Released 2010 |
Statement |
I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book. |
Experience |
10 years
yachting/marine Experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
|
|
Yachting/marine Experience:
S/Y 12M + M/Y 24M + M/Y up to 24mt
Spoken Languages:
Italian
French
English
Education:
Bachelor's Degree
Food and Beverage experience:
No
Expected Salary:
3000-4000 € net salary per month
|
Additional personal info and skills |
Personal Notes
30 anni laureato non fumatore.
Dal 2010 lavoro sulle navette del cantiere Custom Boat Montecarlo, referenziabile.
Dal 2016 ho avuto diverse esperienze positive prima come marinaio, poi come comandante ed infine come chef su Riva 88 Domino Super dove ho gestito gli interni autonomamente e aiutato quotidianamente nelle manovre gli altri due membri dell'equipaggio.
Ho la passione per la buona cucina e sono in grado di gestire un equipaggio.
Ho appena concluso il prestigioso corso intensivo di cucina BallyMALOE (www.cookingisfun.ie) dove ho accresciuto il mio livello di chef concentrandomi sulla preparazione di piatti sani, bilanciati, organici e di alta qualità. Fra le tecniche imparate ho acquisito la gestione e la programmazione di svariati tipi di menu a partire dalla cucina italiana a quella francese, a quella orientale.
Ad Aprile 2019 rinnoverò il mio STCW.
Competencies
ottime capacita relazionali e comunicative parlo inglese francese italiano
Soft skills
lavoro in team senza problemi e sono in grado di coordinarne uno.
Technical skills
in grado di utilizzare strumenti elettronici, computer ecc.
Private Chef |
Experiences Number of boardings |
Period: 2016 |
Owner: Private |
Unit: M/Y Ferretti 72 |
Employment: capitano |
Main Tasks: |
Period: 2017 |
Owner: Private |
Unit: Azimut 62 |
Employment: Capitano |
Main Tasks: |
Period: 2018 |
Owner: Private |
Unit: Riva 88 opera super |
Employment: Chef + Gestione interni |
Main Tasks: |
|