Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
   
Registered on: 13/05/2017
Last update: 26/04/2020
Visits: 7525
Contacts: 14
Chef
Passport Italy

Profile n. 49818
28 years, single,
non smoker
(NAPOLI NA  Italy)
Registered on: 13/05/2017 Visits: 7525
Last update: 26/04/2020 Contacts: 14

Also available as • Sailor • Steward • Cook • Second Cook • Pastrycook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 49818 may not be immediately available
Certificate of competency Aiuto cuoco
Seafarer's Registration Registered in napoli, in 2 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • MAMS • Ship Security Officer • RO/RO Training
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 2 years yachting/marine Experience
12 months of proven yachting/Marine Experience on Seaman Book
  Yachting/marine Experience: Commercial Vessels   Cruising Ships  
Spoken Languages: Italian  Spanish  English 
Education: Hotel Management School
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: 3000-4000 € net salary per month
Additional personal info and skills Personal Notes
mi chiamo giuseppe ho 26 anni sono un giovane chef ho avuto varie esperienze sia in vari ristoranti che in varie cucine di navi traghetto sono molto disponibile e mi adeguo facilmente
Competencies
Ottime competenze culinarie di pesce e di carne, cucina mediterranea e propositiva, mi piace la cucina salutare e naturale completamente on made dalla pasta fatta in casa alla panificazione e pasticceria con o senza lieviti e gluten free, sono in grado di produrre buffet e comunque pietanze di ogni tipo, mi piace fare il bagno in mare e raccogliere ricci... e qualche polpo se mi passa vicino"se ho tempo per farlo"altrimenti rimango a fare ciò che mi piace di più fare,cucinare.
Soft skills
capacita di lavorare con altre persone ,spirito di squadra
Experiences
Number of boardings
Period: 15/05/2017-15/10/2017
Owner: privato
Unit: 28 metri , catamrano
Employment: cuoco
Main Tasks: responsabile di cucina

Period: 21/02/2016-21/05/2016
Owner: privato
Unit: 17 metri,vela
Employment: cuoco
Main Tasks: responsabile di cucina

Period: 07/07/2016-07/10/2016
Owner: privato
Unit: 25 metri, motore
Employment: cuoco
Main Tasks: responsabile di cucina