• Profile 43072
  • Registered: 07/26/2015
    Last seen: 02/18/2020
  • Chef
  • Single 35 y.o. Non smoker
    Resident in: San Felice Circeo (LT) Italy
    Passport: Italy
  • Available for additional task(s) as:
    Cook Second Cook Pastrycook
  • More skills:
    Experience in restaurants
  • Uncertain availability
  • Covid-19 vaccination unknown
  • Expected salary: Not declared
  • Job Offers Received: 41
  • Speaking: Italian English
  • Education: Secondary School for sciences
  • NO Certificates of Competency
  • IMO Courses / Qualifications
    STCW Basic Training (4 courses)
    First Aid
    Ship Security Officer
    Brevetto per immersioni fino a 35 mt PSS Mini corso cocktail Corso professionale all’italian chef academy
  • Registered in 1° category in Fiumicino as: Sous chef
    3 years 8 months on Seaman's Book
  • Navigations to be update
  • NOT qualified for sailboats
  • NO Nautical Licence
  • There are no attachments available
  • Additional info
  • Personal Notes
    Amante del mare, precisa, ordinata, pulita, responsabile e solare!
  • Competencies
    Gestione della cucina,scelta di menù anche a tema..preparazione pasti! Competenze principalmente sulla cucina italiana, ma anche una base di Cucina etnica! Esperta anche in pizza,dolci!
  • Soft skills
    Abile a lavorare in team..e a coordinare il lavoro di squadra!!
  • Organizational skills
    Organizzazione cambusa..e gestione dei lavori a bordo!
  • Technical skills
    Buono uso del computer
  • Sea experience
  • Period: 15 aprile 2019 /15 ottobre 2019
    Unit: M/Y 30 mt
    Intended use, area: Privato
    Role held: Chef
    Main Tasks: Gestione cambusa e preparazione pasti per ospiti eed queipaggio!
  • Period: 20/5/2014 - 10/9/2014
    Unit: Mochi craft dolfin 52
    Intended use, area: Privato
    Role held: Hostess/marinaia
    Main Tasks: Cambusa-ordine cabine interne-aiuto all ormeggio
  • Period: 13/5/2015 - 30/9/2015
    Unit: Pershing 20 mt
    Intended use, area: Privato
    Role held: Hostess/cuoca
    Main Tasks: Pulizia cabine interne e preparazione pasti!
  • Period: Maggio 2016 ottobre 2016
    Unit: Cerry flysporting 86
    Intended use, area: Imbarcazione privata
    Role held: Cuoca/hostess
    Main Tasks: Preparazione pasti e gestione della cucina
  • Period: Aprile 2017 /Ottobre 2017
    Unit: Cerry flysporting 86
    Intended use, area: Privato
    Role held: Hostess/ cuoca
    Main Tasks: Preparazione pasti per ospiti ed equipaggio,cambusa!
  • Period: 20 aprile 2018 / 30 ottobre 2018
    Unit: Navetta Terranova 40mt
    Intended use, area: Privato
    Role held: Cuoca
    Main Tasks: Preparazione pasti per 14 ospiti più 7 membri dell’equipaggio..gestione cambusa e pulizia cucina!