Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
User's Login
Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 15/04/2011
Last update: 18/04/2017
Visits: 619
Contacts: 3
Chef
Profile n. 28361
    44 years, married
    non smoker
    Passport: Italy
    (casciana terme (pisa) - PI)
    Italy
Registered on: 15/04/2011 Visits: 619
Last update: 18/04/2017 Contacts: 3

Also available as • Cook • Pastrycook • Pizza Maker - if required
Uncertain availability Candidate 28361 may not be immediately available
Certificate of competency istituto professionale alberghiero
Seafarer's Registration Registered in roma. fiumicino, in 1 Category Qualification: Deckhand
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza Security Awareness .
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 3 years yachting/marine Experience
3 Years proven Yachting/ Marine experience on Seaman Book
 
Yachting/marine Experience
M/Y 50M +
M/Y 25M +
Cruising Ships
Spoken Languages
Italian
English
Education
Hotel Management School
 
Food and Beverage experience
Yes
Expected Salary
Not decleared
 
Additional personal info and skills Personal Notes
Persona solare ,rispettosa , con grande dedizione alla mia professione. Esperienza ventennale nel settore ristorativo alberghiero,e case private. La mia ambizione, e,'una grande crescita nel settore dello yachting, con la possibilitÓ' di poter dimostrare e proporre il mio bagaglio professionale.
Competencies
organizzazione e sviluppo Piatti,Menu',Buffet, con particolare interesse, alla ricerca della qualitÓ' dei prodotti, ed una preparazione, all'altezza delle aspettative. Punti di forza, cucina mediterranea ed internazionale. panificazione , pasticceria. particolare attenzione alla cucina senza glutine.
Soft skills
grande predisposizione nel lavoro di squadra, e grande attitudine al problem solving.
Organizational skills
gestione personale, inerente al tipo di lavoro svolto, organizzazione e gestione food cost e rapporti diretti con eventuali fornitori.
Experiences
Number of boardings
Period: 1998-2000
Owner: MSC CROCIERE
Unit: nave da crociera
Employment: CUOCO
Main Tasks: chef di partita

Period: maggio 2006-marzo 2008
Owner: armatore privato
Unit: my 50.mt
Employment: chef
Main Tasks: responsabile di cucina

Period: marzo 2009-ottobre 2010
Owner: privato
Unit: 33 my
Employment: chef
Main Tasks: responsabile di cucina

Period: 06/2011 - 06/2012
Owner: Armatoriale
Unit: 43mt.
Employment: Chef
Main Tasks: Totale gestione della cucina, preparazione pane e dolci fatti a bordo, men¨' armatore, ed equipaggio .

Period: 02/07/2012 - 18/12/2012
Owner: Private Yacht
Unit: Motoryacht, 38 Mt.
Employment: Chef
Main Tasks: Gestione totale della cucina, con preparazione menu', piatti con particolare riferimento ai prodotti di stagione. Specializzato in pasticceria e panificazione.

Period: 01/05/2013 - 27/08/2015
Owner: Private yacht
Unit: Motoryacht 28 Mt.
Employment: Chef
Main Tasks: organizzazione e gestione, della cucina in ogni suo aspetto, preparazione dei menu', preparazione di eventi in barca e in residenza.

Period: 18/04/2016 - 29/10/2016
Owner: Private yacht
Unit: Motoryacht Mt.43
Employment: Chef
Main Tasks: gestione della cucina, preparazione menu' equipaggio ed armatore. preparazione eventi a bordo, preparazione gelato, pasticceria e panificazione. cucina mediterranea ed internazionale.