Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
User's Login
Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
Registered on: 27/06/2008
Last update: 13/07/2017
Visits: 1082
Contacts: 10
Chef
Profile n. 17193
    57 years, married
    smoker
    Passport: Italy
    (sennori - SS)
    Italy
Registered on: 27/06/2008 Visits: 1082
Last update: 13/07/2017 Contacts: 10

Also available as • Sailor • Cook - if required
Immediately available On 13/07/2017 candidate 17193 was immediately available
Availability in team
foto mancante Also available in team with
chef
Certificate of competency iscrizione gente di mare
Seafarer's Registration Registered in porto torres, in 3 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Survival and Rescue chef executive
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 7 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
 
Yachting/marine Experience
S/Y 24M +
M/Y 50M +
M/Y 25M +
M/Y up to 25mt
Spoken Languages
Italian
English
French
Education
Hotel Management School
 
Food and Beverage experience
Yes
Expected Salary
Not decleared
 
Additional personal info and skills Personal Notes
QUALIFICHEconsequite: chef excutive,direttore restaurant,barman,maitre di sala Entro a far parte di questo mondo gastronomico gia in periodo studentesco .con piccole stagioni. presso,locali della Costa Smeralda ,una volta diplomato ho iniziato (1980)ha fare le mie esperienze lavorative presso il Consorzio COSTA SMERALDA A PORTO CERVO fino al 1986 1987 ho preso il mio primo ristorante in gestione sempre a PORTO CERVO.....Ristorante Piccolo Mondo 1990 ho avviatto il mio primo locale in proprio Piano bar-Gelateria- ristorante nel 1993...cessione di vendita 1994 sempre in proprio RISTORANTE LA MURAGLIA AD ALGHERO nel 1996.....cessione di vendita 1997mia 1 esperienza in svizzera avviamento locale il 4MORI A lugano 1998 in proprio avviamento Ristorante OSTERIA ANGELO sassari 1999.....cessione di vendita dal 2000 al 2003..ho viaggiatto..avviando locali di cucina mediterranea,creattiva,classica italiana in: SCOZIA,DAN IMANCA,FRANCIA, 2004....Ristorante Tirabuscio... calangianus prov di sassari 2005..Ristorante Lo SPUNTINO SASSARI 2006 TRAMITE L AMBASCIATA TUNISINA ho impostato 3 ristoranti italiani..in 3 villaggi turistici in swuss 2007 Ho avviatto un altro piccolo locale ad olbia di rappresentanza e tipicita di prodotti sardi ERMINIO RESTAURANT 2008 3 mesi ibarcatto in nave commerciale , 6 mesi in russia per avviamento locali
Competencies
chef executive
Soft skills
capacita di lavorare con altri
Organizational skills
cordinamento e cambusa
Technical skills
compiuter e strumenti di lavoro
Experiences
Number of boardings
Period: Nabini giugno - luglio 2008
Owner: Charter
Unit: 40 mt
Employment: Chef
Main Tasks: Chef excutive

Period: stagione 2010.privato
Owner: stagione 2008 commerciale
Unit: motore 45 m
Employment: chef
Main Tasks: cuoco