Marineria.it Yacht Crew Recruitment
View Profile no.
  Login
  Home page

 
Click per ingrandire
To activate the service you must post at least one job offer:
   Click here to register.
Registered User? Please Login...
E-mail:
Password:
Forgot your Password?
 
Registered on: 06/05/2021
Last update: 19/07/2021
Visits: 7420
Contacts: 7
Chef
Passport Italy

Profile n. 61587
47 years, single,
non smoker
(Roma RM  Italy)
Registered on: 06/05/2021 Visits: 7420
Last update: 19/07/2021 Contacts: 7

Also available as • Sailor • Cook • Lifeguard • Tourist Guide - if required
Immediately available On 17/07/2021 15:53:27 candidate 61587 declared to be immediately available
Certificate of competency No Certificate of competency
Seafarer's Registration Registered in Roma, in 2 Category Qualification: Crew Cook assistant
Professional Courses • Basic Firefighting • PSSR • Survival and Rescue • Elementary First Aid • Familiarizzazione alla Sicurezza Iscritto alla Gente di Mare, passato brevetto di nuoto salvamento
Nautical Licence No Nautical Licence
Statement I have Yachting Experience and I have proven Yachting experience and I declare that, for the job I'm applying for I hold Licences, Professional Courses and Seaman book.
Experience 8 Months of yachting/marine experience
No Proven Yachting/Marine Experience decleared on Seaman book
  Yachting/marine Experience: M/Y 50M +   M/Y 24M +  
Spoken Languages: Italian  English  Spagnolo
Education: Bachelor's Degree
Food and Beverage experience: Yes
Expected Salary: 3000-4000 € net salary per month
Attached documents are available
c.v. (Other document) Issued: 19/07/2021
foto piatti (Other document) Issued: 05/05/2021
Additional personal info and skills Personal Notes
Buongiorno, sono una persona solare, pragmatica, dotato di capacitÓ di problem solving ed anche capace di essere team player, avendo maturato molte e diversificate esperienze nel settore hospitality di ottimo livello: sono una persona educata, che ascolta. Desidero poter lavorare, su M/Y o Catamaro, fino a circa 32 metri, preferibilmente charter, valutando eventualmente periodi temporali contenuti. Sono uno sportivo, non fumatore, single, no tattoo, no piercing.
Competencies
Ho eccellenti capacitÓ sportive relative a surf, bike, sky, nuoto salvamento: ho consolidate capacitÓ amministrative, avendo gestito una dimora storica privata nel ruolo di direttore di tenuta.
Soft skills
Ho capacitÓ di lavorare in team, avendola giÓ maturata in diversi ambiti di lavoro. Ho sempre partecipato ad eventi aggregativi in cui poter offrire e ricevere capacitÓ e competenze relazionali.
Organizational skills
Ho ottima e completa conoscenza dei seguenti porti e relativi luoghi: Nettuno, Ponza, Capri, Porto Cervo, Poltu Quatu, S. Maria di Leuca, Otranto, Saint Tropez. Ho maturato esperienze anche in ambito dell'amministrazione ed organizzazione di eventi.
Technical skills
computer pacchetto office
Experiences
Number of boardings
Period: Sono cresciuto nel mondo nautico, avendo fatto anche alcune esperienze lavorative in navigazione. Posso imbarcare a passaporto o con libretto di navigazione, essendo iscritto alla Gente di Mare
Owner: privato e commerciale
Unit: M/Y 27 metri M/Y 63 metri M/Y 31 metri Catamarano 19 metri
Employment: Cook
Main Tasks: Responsabile della cucina e della fornitura food & beverage, per equipaggio e clienti su imbarcazioni prevalentemente ad uso charter